2777
2789
عنوان

بچها بیاین رفتم سونو جنسیت سه‌قلو هام معلووووم شد😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 26204 بازدید | 1335 پست
ای جاااانم😍من مجردم اماکلی ذوق کردم😁 البته امیدوارم خدا بهت صبرایوبم بده چون واقعااااسخته . زیرسای ...

ممنونم گلم بابت دعای قشنگت ایشالله😍

نه عزیزم من دارویی مصرف نکردم 

حتی تا جایی که میدونم ارثشو نداریم

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای عزیزم انشالله سالم و سلامت بدنیا بیان جوجه ها،چقد خوشحال شدم انگار واسه خودمه😍😘

😍😍😍😍

خداروشکر که خوشحال شدین

واااای خداااااای من چه عالی😍😍😍😍😍

چقدر خوابتون صادقانه بوده ... 

معلوم شد که دلتون حسابی پاکه ‌...

آغا ما دیگه ول کن شما نیستیم ..‌ باید هر شب برا منم دعا کنید تا منم دوقلو پسری بیارم برا دخترام😅

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

خیلی خوشحال شدم صدام کردید ..‌ 

خیلی هم واسه تون خوشحال شدم و از خدا میخوام بحق حضرت علی اکبر چشم بد ازتون دور باشه 🌹🌹🌹🙏🙏🙏

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
واااای خداااااای من چه عالی😍😍😍😍😍 چقدر خوابتون صادقانه بوده ...  معلوم شد که دلتون حسابی ...

این چه حرفیه میزنی عزیزم ولی چشم حتما دعا میکنم

فهمیدی منو هم خبر کن

خیلی خوشحال شدم صدام کردید ..‌  خیلی هم واسه تون خوشحال شدم و از خدا میخوام بحق حضرت علی اکبر ...

خواهش میکنم 🤗

همچنین برای شما😍

ماشالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤

ماشالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤❤

ماشالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤❤❤

ماشالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم👩

ماشالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم👨

این چه حرفیه میزنی عزیزم ولی چشم حتما دعا میکنم فهمیدی منو هم خبر کن

چشششم حتما