دیروزتا امروز یهویی حالم برگشته گفتم سوال کنم شاید یه کم امیدوار شم امروز از صبح که برای نماز صبح پاشدم معدم بد کار میکنه و خیلی ترشح دارم انگار مثلا روز سوم پری ام حالتای بدنم اونجوریه
کسی بوده اینجوری بعد باردار شده باشه؟
به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی
وقتي ب عقب برميگردم حالم از خودم به هم ميخوره با ضعفام و كمبودام و بچه بازيام گند زدم به كل زندگيم حتي به آيندم😔😔 نميدونم ازخودم بايد شاكي باشم يا از خدا ولي اينو خوب ميدونم كه با٢٠سال سن تحمل اين همه فشار عصبي ومالي واقعا خيلي سخته😭😭 واقعاتنهام...دلم ميخاد برم يه جايي كه هيشكي نباشه. كسي رو ندارم بهش تكيه كنم درد دل كنم و دركم كنه خسته م ازاين همه بي كسي وسختي اگر دوست داشتين براي حاجت دلمو ب ارامش رسيدنم صلوات بفرستين😔🙇🏻♀️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم روزای تخمک گذاریم حالم بد بود حالت تهوع و بی اشتهایی اصنم ترشح تخمک گذاری نداشتم ۷روز مونده&nbs ...
من احساس میکنم تخمک گذاریم دقیقا دو سه روز بعد پریودمه چون پاک میشم زیر شکمم تیر میکشه و ترشح دارم بعد نزدیکی قطع شد ترشحم از صبح ترشح دارم بدن درد انگار ماشین از روم رد شده ولی من اصلا حالت تهوه رو متوجه نمیشم چجوریه یعنی حتما باید بالا آورد؟یا بی اشتهایی همون حالت تهوعه بدنم هم یهو داغ میشه
ترشح چطور؟ترشح سفید رنگ اوایل و اواخربارداری طبیعیه واینکه بدن دردتون به چه صورته
والا من پد میزارم سفیده دیده نمیشه فقط خیس میشه بعد این ک من همیشه واژنم خشکه فقط دو روز مونده به پریود یکم ترشح دارم ولی الان نه کلا خیس شده واژن و الان راه هم میرم سمت راست زیر شکمم تیر میکشه دوباره میشینم بهتر میشم اها بدن دردم مثل پریودی دقیقا مفصلام درد میکنه
من احساس میکنم تخمک گذاریم دقیقا دو سه روز بعد پریودمه چون پاک میشم زیر شکمم تیر میکشه و ترشح دارم ب ...
حالت تهوع حس میکنی میخای بالا بیاری
من ترشح سفید دارم کم و زیاد میشه الانم قطع شده دور نافمم گاهی ریز تیر میکشه سینه هامم همینطور دست میزنم درد میگیره ماهای پیش کلا بعد از تخمک گذاری کلا درد میگرفت
حالت تهوع حس میکنی میخای بالا بیاری من ترشح سفید دارم کم و زیاد میشه الانم قطع شده دور نافمم ...
من هر ماه بدون استثنا سینه درد داشتم اما این ماه اصلا ندارم بعد اقدام چند بار تیر کشید اما درد نمیکنه فقط یهویی داغ میشه تنم و این که انگار یه چیزی گلومو گرفته اشتها به هیچی ندارم گلاب به روتون معدم هم درست حسابی کار نمیکنه وای اگه این ماه بگیره براتون شارژ میخرم میفرستم 😅😅😅😅😅😅😅