2777
2789
عنوان

یه.سوال از مامانایی که پسر دارن

199 بازدید | 30 پست

سلام شما کوچولوهاتون چند ماهگی ختنه کردین به چه روشی؟ چه دکتری بردین اورولوژی یا عمومی؟ کدوم روش واسه اینده اش بهتره

کوچولو من24 سه ماهش میشه هنوز موندم کی ببرم و چه دکتری ببرم با چه روشی.تو نت که خوندم یکی گفته بعد 7/8ماه خوبه یکی گفته دو سه ماهگیش.

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت

خیلی برام مهمه که تو اینده دچار مشکل نشه.و ی سوال دیگه مادرشوهرم میگه همش با دستت وقتی پوشکش عوض میکنی بالا پایین کن موقع ختنه عفونت نکنه .میگم اون برای بعد ختنه هستش میگه نه از الان انجام بده سه ماهشم تموم شد ببر ختنه.اخه الان بالا پایین کردنش چه ربطی به بعد ختنه داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چهل روزگی بردم.نزار زیاد بزرگ شه سخته

گر دستم رسد بر چرخ گردون.                                      از اوپرسم این چون است و آن چون.                          یکی را میدهی صد نازو نعمت.                                 یکی را نان جو الوده در خون💔

من 28 روزگی بردم اولش یکی و وساعت بیقراری کرد بعد آروم شدم خیلی راحت بود چون هم کوچولو بود هم اینکه زیاد دست و پا نمیزد ب روش حلقه پیشاور ژی بردم کارش عالی بود پنج روزه هم حلقش افتاد اصلا اذیت نشدم خداروشکر

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
من 20 روزگی بردم متخصص کودکان 

سنتی؟یا حلقه؟ دکترش راجب زمان ختنه چیزی نگفت؟ من برام خیلی مهمه اینده اش

من پسرم رو ۳۵روزگی ختنه کردم.متخصص کودکان مطب خصوصی.ب روش حلقه.۵روز هم حلقش افتاد اصلا هم اذیت نشد.فقط همون ادرار اولش ی کمی گریه کرد و تمام.ب جز پماد آ د هم هیچی براش نزدم.