2777
2789

جو پرک و قارچ دارم عصاره مرغ و گوشتم دارم شیرم دارم اگه با شیرم بلدید بگید لطفا

میخوام کالریش کمتر بشه برای همین نمیخوام مرغ و گوشت بریزم

اگه بلدید ممنون میشم بگید❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جو رو بزار بپزه بعد هویج رنده شده و سبزی سوپ بهش اضافه کن عصاره ها هم بریز توش ادویه بزن رب هم جدا سرخ کن نکردی هم اشکال نداره بزار جابیفته آبلیمو اضافه کن اگه دوست داری رشته فرنگی هم بریز

روغنم نداشته باشه یا خیلی کم داشته باشه اگه ممکنه😅 به رژیمی ترین حالت ممکن میخوام🥺

من بابام مریضیه همه اینا رو بدون روغن ریختم تو قابلمه با ادویه و فلفل و نمک و دارچین،آب ریختم روش،خوشمزه شد

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
روغنم نداشته باشه یا خیلی کم داشته باشه اگه ممکنه😅 به رژیمی ترین حالت ممکن میخوام🥺

روغن نمیخواد اگه رب سرخ نکنی اگه خواستی رشته فرنگی بریزی آخر کار بریز مثلا ۵ دقیقه قبل سرو کردن

دستورشو میگید لطفا؟ تاحالا درست نکردم  

عزیزم پیاز و هویج و گوجه و قارچ رو ریز خرد کن بریز تو قابلمه با ادویه های که میخوای(من دارچین_فلفل سیاه_نمک_فلفل_زردچوبه و لیموعمانی میریزم)،آب بریز روش،بعدم که آب به جوش اومد عدس و جوپرک و جعفری و اضافه کن بذار کامل جا بیفته در آخر کار کمی آبلیمو اضافه کن

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید