2777
2789

از وقتی عروسش شدم تا الان همش شوهرمو پر میکنه تو دوران عقدم کلی عذاب کشیدم که همش ب شوهرم میگفتن بگو ارایش نکنه بگو موهاشو بذاره تو تا اینکه بلاخره عروسی کردیم طبقه بالا مادرشوهرمیم تا حالا یروز خونه بخریم بریم هروز شوهرمو پر میکنه اعصابمونو بهم میریزه همش میشینه براش گریه میکنه نمیدونم چی از جونم میخاد بنظرتون چکار کنم که اعصابم خورد نشه و با شوهرم دعوام نشه ؟

بی محلی

سعی کن هر چه زودتر خونتونو عوض کنین

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بدیشو به شوهرت نگو اتفاقا پشت سرش کلی قربون صدقش برو

و بگو اینقدرررر مامانتو دوست دارم

که شوهرت باورش بشه عاشق مادرشی

بعد دور از چشم شوهرت مشکلتو با مادرش حل کن 

اینجوری حتی اگه به شوهرت گله هم بکنه باورش نمیشه و پشت تو رو میگیره

بدیشو به شوهرت نگو اتفاقا پشت سرش کلی قربون صدقش برو و بگو اینقدرررر مامانتو دوست دارم که شوهرت با ...

اره فکر خوبیه اما نمیشه یهویی بگم بنظرت مثلا چجوری بگم بهش

هرچی میگه بگو چشم ولی ب کار خودت برس زیادم پیششون نرو و صمیمی نشو شوهرتم تنها نفرست و شب ب شب باهم برین یساعت بشینین برگردین بعضی روزها هم برو یجای خونش رو تمیز کن ک خیلی تاثیر داره خوردو خوراکتون هم حتما جدا کنین

اینا کاراییه ک عروسمون می کنه با ما و برادرمو نمیزاره ۵دیقه پیش ما تنها باشه و احترام دو خانواده هم حفظ میشه تا وقتی ک زمینشون رو بسازن و پاشن از طبقه پایین بابام اینا ازش راضی نیستیم اخلاق نداره اصلا و مهمون نواز نیست ولی بخاطر برادرم اخلاقیاتش رو پذیرفتیم و داریم باهاش کنار میایم یجورایی

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
اره خب منم همینو میگم شک میکنه اونوقت

مثلا اگه دستپخت مادرشو می خوری بگو واییییی چه خوشمزه پخته و دستش درد نکنه و ‌.. از این جملات شروع کن عزیزم

تا یکی دو ماه در قبال مادرش سکوت کن و با سیاست شوهرتو جذب خودت کن

خانم شرمنده که به عنوان پسر دخالت میکنم.

تمام مشکلاتی که عروس ها با مادر شوهر دارن،فقط و فقط مربوط به عدم مدیریتِ مرد تو زندگی هست که هنوز به بلوغ فکری نرسیده که بتونه جلوی دخالتها رو بگیره.

شما اگر میخواهید به ارامش برسید،به فکر اصلاح همسرتون باشید

همه ی ما فقط 2 جور شب تو زندگی داریم.شبی که میخواهیم زودتر صبح شود و شبی که دعا میکنیم هرگز صبح نشودو مرز بین این،تنها یک(اوست)که رفته باشد و یا مانده باشد.
خانم شرمنده که به عنوان پسر دخالت میکنم. تمام مشکلاتی که عروس ها با مادر شوهر دارن،فقط و فقط مربوط ...

خب شوهرم همیشه سعی داره که هم منو رای نگه داره هم مامانشو خیلی دل رحمه و دلسوزه .از اخلاقش سو استفاده میکنه مامانش .اما تا حدودی هم درسته حرفتون قبول دارم

خب شوهرم همیشه سعی داره که هم منو رای نگه داره هم مامانشو خیلی دل رحمه و دلسوزه .از اخلاقش سو استفاد ...

باید یکبار جدی و قاطع طرف حق رو بگیره.

اگر اینطوری ادامه بده،هم شما رو از دست میده و هم مادرشو

همه ی ما فقط 2 جور شب تو زندگی داریم.شبی که میخواهیم زودتر صبح شود و شبی که دعا میکنیم هرگز صبح نشودو مرز بین این،تنها یک(اوست)که رفته باشد و یا مانده باشد.