2777
2789

شده بچه هاتون در روز به یه جا خیره بشن جند ثانیه انگار تو فکر هستن؟پسرم ۱۴ ماهشه در روز دو سه بار اینطور میشه  کسی میدونه دلیلش چیه؟خسته میشه بیشتر اینطور میشه توروخدا تجربه هاتونو بگید ده بار تاپیک زدم اطلاعات جمع کنم دکتر هم رفتم تجربه میخام فقط ممنون🙏

طبیعیه

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم...                                                  گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب            گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز                 گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند                توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز            سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تجربه ای ندارم.ولی بهتره با یه متخصص مشورت کنی.اینجا شاید حرفهایی زده بشه که تو دلت خالی بشه و حساس بشی.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃
دکتر چیزی نگفت .نمی‌خوام چرت و پرت بگم نگرانت کنم ولی تو علاعم اوتیسم این موردها خونده بودم بهتره بر ...

همه اینارو میدونم درسته ولی بیشتر نگران تشنج خفیف هستم اوتیسم فعلا زوده واسه تشخیص

گلم چیزی نیس اونم انسانه گاهی اوقات احتیاج ب خلوت داره فقط نزار زیاد تکرار کنه و طولانی بشه

چرا؟ شنا چیزی میدونی؟ تکرار بشه مشکلیه؟ یه سریا میگن شاید ادرار کردنی خیره میشه نمیدونم والا😔

شما دیدید تو بچه ها؟ میدونید دلیلش چیه؟

من سه تا بچه دارم.دو تا دخترام اینجوری بودن.خدا رو شکر مشکلی هم نداشتن.

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم...                                                  گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب            گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز                 گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند                توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز            سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...
چرا؟ شنا چیزی میدونی؟ تکرار بشه مشکلیه؟ یه سریا میگن شاید ادرار کردنی خیره میشه نمیدونم والا😔

ن عزیز میگم ک حواسشو پرت کن ک عادت نکنه ب این کار اصلا هم چیزی نیست طبیعیه حتما ب قول بقیه داره دسشویی میکنه طفلک

گله از دست کسی نیست........مقصر دل دیوانه ماست😢
من سه تا بچه دارم.دو تا دخترام اینجوری بودن.خدا رو شکر مشکلی هم نداشتن.

هر روز اینطور میشدن؟ شما میدونید دلیلش چیه؟ الان دیگه خیره نمیشن؟ ادرار کردن یا خستگی و خوابالودگی ممکنه دلیلش باشه یا فکر میکنن؟