2777
2789
عنوان

برای اولین بار شوهرم هولم داد باید چه رفتاری بکنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2816 بازدید | 36 پست
یا خدا 😂😂😂

والا. لجم میگیره من از اخر بهمن هییییچ جا نرفتم 

خونوادمو ندیدم 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

هولت داد تو شل بودی افتادی😂

عزیزم وحشیانه رفتار کردی یهو داد زدی پریدی بهش قاط زد عکس العملش زیادم در مقابل خشونت تو بد نبوده

فققققط با ارامش باید تذکر بدیید به هم.خب نمیشه شما داد بزنی اون بگه وای عشقم نه تورو خدا من میمیرم واست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر سرسنگین باش تا بیاد معذرت خواهی کنه و بعد بگو حرمت من حرمت تو هست با بی احترامی به من وجهه و شخصیت خودتم پیش بقیه میشکنی. شاید به ظاهر به حرفات بخندن ولی تو دلشون میگن چه احمقی هست که به زن خودشم رحم نمیکنه

لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸
خونه مادرش همه خواهر برادرا و زن و شوهراشونم بودن

افرین ب شما احسنت

قرنطینه و کرونا کشکه. ماهاهم بی عقلیم ک جایی نمیریم. باریکلا ب شماها

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
منم جز آشغال گذاشت و سوپر مارکت سر خیابون جایی نرفتم☹️

من همینا رم نرفتم. پامو از در واحد بیرون نزاشتم

خیلی دلم شکسته این انتظار زیادیه که همسر آدم تو جمع به آدم بی احترامی نکنه اینم بگم کلا اصلا حرف عا ...

بنظر من از ضایع کردنت تو جمع بیشتر ناراحت باش تا اینکه هولت داده.باهاش اتمام حجت کن دیگه تکرار نکنه

وقتی مرد به خانومش احترام بذاره و اونو تو جمع بالا ببره،بقیه هم به اون خانم احترام میذارن

بنظر من از ضایع کردنت تو جمع بیشتر ناراحت باش تا اینکه هولت داده.باهاش اتمام حجت کن دیگه تکرار نکنه ...

من هزار بار با احترام و مهربونی بهش گفتم اما دیگه اعصایم نمیکشه

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته