2777
2789

سلام.همه میگن حتی خودمم چن جا خوندم اونایی ک از نیمه واواخر فروردین کرونا میگیرن نمیمیرن چون ویروس ضعیف شده مگر اینکه دوباره جهش پیداکنه ودستکاری بشه.نمیدونم والا.الله اعلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعی نیست میگن چون ویروس جدیده هیچی معلومونیست

فقط کره جنوبی تونسته کنترل کنه خوشبحالشون😔

کاش بهش میگفتم قلبم به عشقش می تپه   فوقش میگفت نه بدجوری قفلم دیونه میشم وقتی که یادش میفتم
خدایی کنه من خیلی حال روحیم خرابه میام نی نی سایت یکم بهتر میشم

من که امروز با وحشت رفتم سرکار😔

کاش بهش میگفتم قلبم به عشقش می تپه   فوقش میگفت نه بدجوری قفلم دیونه میشم وقتی که یادش میفتم
منم همینو میگفتم ولی چن نفرامروز اینو گفتن و توی خبرا هم خوندم

اگه هر ویروسی که میاد ضعیف نشه هزاران سال باید بمونه که اینم ضعیف میشه یعنی یه مبتلا که الان گرفته بدنش با ویروس‌های قوی میجنگه و اگرم به یه نفر دیگه بده این ویروس رو اون ضعیفه رو میده و همینجور تا آخر که ضعیف میشه و بصورت سرماخوردگی میمونه برا همیشه این کار خدا هس

اگه هر ویروسی که میاد ضعیف نشه هزاران سال باید بمونه که اینم ضعیف میشه یعنی یه مبتلا که الان گرفته ب ...

اگه اینجوریه که الان باید امار مرگ‌و میر بیاد پایین نمیاد😑