2777
2789
عنوان

گفتار درمانی خوب در مشهد

6193 بازدید | 18 پست

پسرم ۲ سال و یک ماهشه حرف نمیزنه فقط کلمه میگه امروز بردم پیش روانشناس کودک گفت گفتار درمانی گفت مشکل عدم تمرکز داره. یک گفتار درمانگر خوب میخواستم که بکارش وارد باشه

مامانای گل کسی بوده بچش اینطوری باشه جواب گرفته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرکز گفتار درمانی ببری داره کارای ذهنی انجام میدن که تمرکز توجهش بره بالا

اهان اره گفت بازی درمانی باهاش انجام میدن که تمرکزش بره بالا خودمم گفت توی خونه باهاش کار کنم. انشاالله جواب بده

اهان اره گفت بازی درمانی باهاش انجام میدن که تمرکزش بره بالا خودمم گفت توی خونه باهاش کار کنم. انشاا ...

بله بازی درمانی ولی باید اصولی باشه ببرین ذهنی اموزش بهتون میدن خونه انجام میدین 

بله حتما درست میشه نگرا نباش فقط بگرد مرکز خوب پیدا کن 

خیلی دارم تحقیق میکنم فقط این مرکز طوس مال دکتر طیرانی تعریف کردن با مرکز دکتر شیبانی

شما اطلاعی ندارید؟ کجا خوبه. خیلی مهمه که کار بلد باشند

خیلی دارم تحقیق میکنم فقط این مرکز طوس مال دکتر طیرانی تعریف کردن با مرکز دکتر شیبانی شما اطلاعی ند ...

بله قطعا کار بلد بودن مهمه من تهرانم عزیز مشهدو بذار برات بپرسم میگم 

خیلی دارم تحقیق میکنم فقط این مرکز طوس مال دکتر طیرانی تعریف کردن با مرکز دکتر شیبانی شما اطلاعی ند ...

سلام ببخشید شما بچتونو کدوم گفتار درمانی بردید بچه منم دو سالشه فقط کلمه میگه

سلام دوستان. من مشهد زندگی میکنم. پسرم چون دیر شروع به صحبت کرد توی چند آوا به مشکل برخورد و من چند جلسه پیش آقای سلطانی گفتار درمانی گویا بردم برای سنجش که خداشکر قبول شد.  در چهارراه مخابرات راضی بودم و اگر ده دقیقه هم دیر می‌رسیدم تایم جبرانی میذاشتن. . اما دو جلسه بردم کلینیک اوا بین دانش آموز 13و 15اصلا راضی نبودم. اینو مینویسم برای بقیه که میدونن داشتن یک بچه ای با این مشکلات چقدر سخته که شما گیر همچین آدمای پلیدی نیوفتین.

به هیچ عنوان به این مکان نرید هر دفعه رفتم مایه ی عذاب روح و روانم بوده. یک گفتار درمان دلسوز ندارن. آقای براتیان که نمیدونم چکار میکنن هر بچه ای میره داخل اتاق با گریه میاد بیرون. خانم رضایی هم که وجدان کاری ندارن برای پول فقط کار میکنن. من 20دقیقه توی ترافیک گیر کردم ده دقیقه با پسرم کار کرده 95هزار تومن برا ده دقیقه گرفته. در حالی من جای دیگه اگر دیر میرفتم تایم جبرانی میذاشتن.حروم خوری همینجوریه! اگر میگفتن انقدر بی وجدان هستن اصلا نمیرفتم.