2777
2789

بچه ها چند روزه دندونم رسيده ب عصب خيلي شديد درد ميكنه فقط با مسكن دردش اروم ميشه ولي باز شروع ميشه دردش

بنطرتون برم دندون پزشكي تو اين شرايط؟

ميترسم نرم شرايط بدتر شه چندماه دردو تحمل كنم 😥

مطب اين دكترم فوق العاده تميزه و خودشم حساسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی سیم داغ کن فرو کن توش 🙃🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
اره برو.چون معلوم نیست تا کی شرایط اینجور باشه.دندون درد میکشه آدمو. راستی مگه دندونپزشکیها کار میک ...

اره دكترم يه تايم محدودي مياد و موارد اورژانسي و انجام ميده فقط

خوب عزیزم یه سری چیزا با راهکار های خونگی حل نمیشه شما باید بری مطب خوب همه چیو رعایت کن ماسک یکبار مصرف بزن با دستکش قبل از اینکنه وارد منزلت بشی اونارو بنداز دور لباساتم تو حموم در بیار دوشم بگیر من هرسری بعد بیرون  رفان این کارو میکنم