baharrrrrrrr مدیر استارتر عضویت: 1399/01/15 تعداد پست: 14 عنوان کرونا🙁نصف 😧نظر شما چیه؟ 130 بازدید | 5 پست احساس میکنم نصف جمعیت جهان بر اثر کرونا از بین میره🙁این چند روز که اومدم خونه بابام مسافرت (هر چند تو خونه بودیم جایی نرفتیم حتی سیزده )الان ک میخام برگردم تهران دلم سور میزنه نکنه 😦😢هیچ وقت دیگه نبینمشون 😭مامانم آسم داره ایششش اصلن حال مزخرفیه 1399/01/16 | 15:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
9mahi عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 2449 ب کیا میگن مسافرت نرین..واقعا متاسفم واس ادمایی خودخواهی مثل شما ک مارو هم خونه نشین کردین قوی باش٫نترس٫کمترحرف بزن بیشتر فکرکن🧚♀️❤️🦋
شمیم101 عضویت: 1392/11/14 تعداد پست: 22819 منم حس میکنم جمعیت زیادی ازمردم جهانودرگیرمیکنه و میکشه وازبین میرهخیلی عجیبه تواین زمونه که انقدر مسائل بهداشتی رعایت میشه وانقدردنیانسبت به قبل پیشرفت کرده یه ویروس اینجوری بتونه بتازونه باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
عطیش عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 3276 نصف جهان بمیرن؟مگ الکیع😐عزیزم اخرین بیماری ک خیلی کشته داد ویروس اسپانیایی بود صد سال بعد جنگ جهانی دوم ک تو کله جهان ۱۰۰میلیون نفر کشته داد البته اینم عدد خیلی زیادیه ولی بازم نصف جهان نشدتازع اون تایم علم انقد پیشرفت نکرده بود
baharrrrrrrr مدیر استارتر عضویت: 1399/01/15 تعداد پست: 14 ب کیا میگن مسافرت نرین..واقعا متاسفم واس ادمایی خودخواهی مثل شما ک مارو هم خونه نشین کردین 🙁من یه ماه قبل عید اومدم .بچمم کوچیکه .اون موقع ک کرونا نبود ..
shoooookranehhhhh عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 8383 🙁من یه ماه قبل عید اومدم .بچمم کوچیکه .اون موقع ک کرونا نبود .. از بهمن زمزمه کرونا بود کی رفتی؟؟؟؟ لطفا لایک نکنید💚