2777
2789
عنوان

فاصله سنی

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 24 پست
من عشقم متولد۶۶ خودم متولد ۸۲  عاشقشم فاصله سنی مهم نیس اگه بهش برسم  شعور و عقل طرف مه ...

سن یه عدد نیس . توی همون عدد کلی تجربه ها خلاصه میشه. هرچند من تمایل دارم 10سالی بزرگتر باشه ک پخته باشه

یه دختر ترک شیطون😍😍😍 

من خودم متولد ۸۲ هستم نامزدم ۷۲

ضامن آهوست چشمان دو شهد روشنتکاش آهوی بیابان دو چشمت میشدم  ❤ممنون میشم برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی😊 این ۸۲ که تو اسممههه سنم نیستا ،خیلی پیرتر از این حرفام😂 خدای مهربونم شکرت🥺 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سن یه عدد نیس . توی همون عدد کلی تجربه ها خلاصه میشه. هرچند من تمایل دارم 10سالی بزرگتر باشه ک پخته ...

اره ولی مهم علاقست ک داریم و فکرامون و عقلمون و احساسمون کاملا باهم جوره بعضی جاها حتی من راهنمایی میکنم من و هر کس میبینه میگه ۲۴ سالته هم ازنظر عقل هم از نظر قیافه به هر حال نظر هر کی واسه خودش محترمه عزیزم

جات تو دلم خیلی خوبه سالم بمون بزرگ شو بیا بیرون ک ببینمت و با دیدنت منم دوباره متولد شم⁦❤️⁩😍
عزیزم ۱۶ سال تفاوت سنی زیاد نیست نهایتا باید ۷ یا ۸ سال باشه

خیلی دوسش دارم اصن برام مهم نیس سنش بعدشم بیبی فیسه بهش نمیخوره انگاری ۲۵ سالشع حالا نریزین سرم میدونم از نظر عقل میگین ها کلا گفتم

جات تو دلم خیلی خوبه سالم بمون بزرگ شو بیا بیرون ک ببینمت و با دیدنت منم دوباره متولد شم⁦❤️⁩😍

سنت  خودت کمه  خیلی  و گرنه  تفاوت سنی خوبه

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

درسمم میخوام ادامه بدم ولی خب به نظر شاید بعضیا زوده ولی خب وقتی پسر شرایطش خوبه با هم تفاهم داریم چرا کنه

ضامن آهوست چشمان دو شهد روشنتکاش آهوی بیابان دو چشمت میشدم  ❤ممنون میشم برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی😊 این ۸۲ که تو اسممههه سنم نیستا ،خیلی پیرتر از این حرفام😂 خدای مهربونم شکرت🥺 

به نظر خودم مهم علاقه و درک و فهم همدیگس