2777
2789

زیاد بزرگ نگیر ک برا نفرات کم ب دردت نخوره 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از این قابلمه دوقلوها دارم مارک نیو لایف ینی یه قابلمه سایز کوچیک داره یدونه سایز بزرگ راضییم ازش

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤

چند نفرین ؟

خدایا اگر یک روز به مرگم مانده بود مردی را کنارم بگذار تا فقط یک شب در اغوشش بخوابم نه برای غریزه ام که از اغوش بکرو مردانه اش حس امنیت و ارامش را فقط برای یک شب هم که شده تجربه کنم خدایا مرا ارزو به دل از این دنیا نبر اما در پایان باز هم راضیم به رضایه تو 
چند لیتری عزیزم؟ 

والا چن لیتریش و نمیدونم ولی برا خودمون اون سایز کوچیک و استفاده می کنم 

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
4 نفر

چهار لیتری پارس استیل بگیر کیفیتش خوبه برو دیجی کالا نظراتو زده ببین  تو خارجیام یونیکو خیلی خوبه ولی هشتصد به بالاست 

خدایا اگر یک روز به مرگم مانده بود مردی را کنارم بگذار تا فقط یک شب در اغوشش بخوابم نه برای غریزه ام که از اغوش بکرو مردانه اش حس امنیت و ارامش را فقط برای یک شب هم که شده تجربه کنم خدایا مرا ارزو به دل از این دنیا نبر اما در پایان باز هم راضیم به رضایه تو 
چهار لیتری پارس استیل بگیر کیفیتش خوبه برو دیجی کالا نظراتو زده ببین  تو خارجیام یونیکو خیلی خو ...

اتفاقا میخوام از دیجی کالا بخرم ولی هر کدوم که انتخاب می‌کنم بعضیا میگن خوبه بعضیا میگن نه دودل میشم. خودم دسیننی انتخاب کردم ولی تو شک افتادم

مرسی عزیزم💕

الان رفتم دیدم قابلمه کوچیکش ۴ لیتریه ،قابلمه بزرگش ۷ لیتری