من نمیفهمم دخترای الان چرا اینجوری شدن آبجیم 15 سالش بیشتر نیست دیروز ما تو خونه بودیم که دختر عموم با گریه اومد تو اتاقم و گفت که قرص خورده من اولش باورم نشد چون مسخره بازی زیاد در میارن رفتم بالا سرش گیج گیج بود و یه بسته قرص خالی کنارش نگو یه بسته کامل قرص آلپرازولام1 خورده منم سریع به مامانم گفتم و مامانم تا فهمید کلی گریه و بردنش بیمارستان و فقط خداروشکر که به دختر عموم گفت و گرنه ما اصلا متوجه نمیشدیم
تا الانم تو گوشیش گشتم نه از دست کسی ناراحته نه بش چیزی گفتن خودشم چیزی نمیگه 😑😥😢
همانند هر چیز دیگری ، دین هم اگر به دست آدم های نابکار بیفتد به بیراهه خواهد رفت.
مادرشوهر من این طور نیست ولی کلا زود عصبی میشه و حرف زیاد میزنه ولی پدرشوهرم خیلی بده ...
وای😟😟😟پدرشوهرمن ماهه.خیلی مهربون و دلسوزه.اولین بار که باشوهرم رفتم سفر بهم زنگ زد گریه کرد گفت دلم برات تنگ شده جات خالیه.هرروز میدیدمت الان جشممو میدوزم به پله ها ولی صدای پاهات دیگه نمیاد😍😍خیلی احساسیه😄😄😄داعونم کرده😅😅😅
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حسرت به دل یه نگاه محبت آمیز از پدرشوهر ولی من خیلی احترامش رو دارم این اواخر خیلی اذی ...
اینجوری خیلی بده.میفهمم چی میگی.من ارتباطم با پدرشوهرم مثل پدرودختره به مادرشوهرم هم خیلی احترام میذادم ولی اون مغروره و خوشش نمیاد بیش از حد رو بده😉😁😁😁
همینو بگو.ما قد اینا بودیم خونه داری میکردیم☹باور کن ۱۷ سالم بود واسه مهمونهامون شام درست میکردم.مادرم بچه هارو گذاشت پیش من ۱ هفته رفت شهرستان عیادت پدرش.