2777
2789
عنوان

آبجیم قرص خورده 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 109 پست
مادرشوهر من این طور نیست  ولی کلا زود عصبی میشه و حرف زیاد میزنه  ولی پدرشوهرم خیلی بده ...

وای😟😟😟پدرشوهرمن ماهه.خیلی مهربون و دلسوزه.اولین بار که باشوهرم رفتم سفر بهم زنگ زد گریه کرد گفت دلم برات تنگ شده جات خالیه.هرروز میدیدمت الان جشممو میدوزم به پله ها ولی صدای پاهات دیگه نمیاد😍😍خیلی احساسیه😄😄😄داعونم کرده😅😅😅

ولی مادرشوهرم برعکسه☹

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
وای😟😟😟پدرشوهرمن ماهه.خیلی مهربون و دلسوزه.اولین بار که باشوهرم رفتم سفر بهم زنگ زد گریه کرد گفت د ...

حسرت به دل یه نگاه محبت آمیز از پدرشوهر 

ولی من خیلی احترامش رو دارم 

این اواخر خیلی اذیتمون میکرد در حدی که کل فامیل دعواش میکردن 

کلا پیر شده و حریص و بی ادب 

دیگه باهاش قطع ارتباطیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسرت به دل یه نگاه محبت آمیز از پدرشوهر  ولی من خیلی احترامش رو دارم  این اواخر خیلی اذی ...

ببخشید 

شما متاهلی 

چن ساله ازدواج کردی 

چند تا بچه داری 

البته اگه دوس داری ج بده

حالا ببین سر یه چیز مسخره این کارو کرده.خواهر زنعموم عینک آفتابی میخواست مادرش اینا نخریدن خودکشی کر ...

بخاطر عینگ🙁یاابلفضل😶😶😶

بخند که جهانبا اندوه تو دگرگون نمیشود..💙
[QUOTE=131148641]منم به اندازه ی موهای سرم از مادرم کتک خوردم😐از پدرم نه ولی مادرم به طرز وحشتناک م ...

خوب نیست.آدم همیشه نگران کوچیکتر از خودشه😟

منم برادردارم ولی از قدیم گفتن یکی یه دونه خل دیوونه😄😄😄😄

خودم دختر دوس داشتم ولی از وقتی پسردار شدم پسرهم دوس دارم😍😍😍

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
حق با شماست  ولی من بچه آخر و ناز دونه بودم  البته تو خانواده ی ما محبت درونیه و بیرونی ...

الهی.خدا حفطت کنه😚😚😚

پدرومادر ما فرق نمیذاشتن ولی ما خودمون برادرمونو خیلی دوس داریم و بهش توجه میکنیم‌.

حسرت به دل یه نگاه محبت آمیز از پدرشوهر  ولی من خیلی احترامش رو دارم  این اواخر خیلی اذی ...

اینجوری خیلی بده.میفهمم چی میگی.من ارتباطم با پدرشوهرم مثل پدرودختره به مادرشوهرم هم خیلی احترام میذادم ولی اون مغروره و خوشش نمیاد بیش از حد رو بده😉😁😁😁

الهی.خدا حفطت کنه😚😚😚 پدرومادر ما فرق نمیذاشتن ولی ما خودمون برادرمونو خیلی دوس داریم و بهش توجه ...

ممنون 

ما هم برادرمون رو خیلی دوست داریم قلبا 

ولی به قدری پدرو مادرمو حرص میده که دیگه واقعا جایی برای محبت نمیزاره

بخاطر عینگ🙁یاابلفضل😶😶😶

اره😐احتمالا دلش پربوده عینکو بهانه کرده☹فقط باید با دمپایی ابری خیس از بچه ی لجباز پذیرایی کرد😐خوب شد نمرد.وگرنه مرگ خنده داری داشت😅😅😅😅

ممنون  ما هم برادرمون رو خیلی دوست داریم قلبا  ولی به قدری پدرو مادرمو حرص میده که دیگه ...

برادرمنم همینه.انقد تامین بوده که پرتوقع و پررو شده😞

اره😐احتمالا دلش پربوده عینکو بهانه کرده☹فقط باید با دمپایی ابری خیس از بچه ی لجباز پذیرایی کرد😐خوب ...

بزرگتربشه خودش ازاین کارش خندش میگیره بیکی بگه آبروش, میره😆😆😆😆

نه اذیت کنه  نه محبت  ما این طوری راضی تر هستیم به خدا😂

😂😂😂😂خدا حفظش کنه براتون.سلامت باشن ماهیچی نمیخوایم.

بزرگتربشه خودش ازاین کارش خندش میگیره بیکی بگه آبروش, میره😆😆😆😆

همینو بگو.ما قد اینا بودیم خونه داری میکردیم☹باور کن ۱۷ سالم بود واسه مهمونهامون شام درست میکردم.مادرم بچه هارو گذاشت پیش من ۱ هفته رفت شهرستان  عیادت پدرش.

همینو بگو.ما قد اینا بودیم خونه داری میکردیم☹باور کن ۱۷ سالم بود واسه مهمونهامون شام درست میکردم.ماد ...

بچهای الان با اون موقع زمین تاآسمون فرق دارن