2777
2789
عنوان

آبجیم قرص خورده 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 109 پست
چه بد  دقیقا شوهر منه  من خیلی با شوهرم صحبت میکنم  و دائم بهش میگم اگر دخترت بزرگ ...

اصلا نمیفهممشون😐به زور میخواد بچه رو بوس کنه نمیره سمتش مرد گنده باهاش لج میکنه اشکشو درمیاره😥یهو سر یه چیز مسخره عصبانی میشه و حال بچمو میگیره.☹

من باهاش دوستم.ازنظراحساسی به من نزدیکتره.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
ایشالله که هیچیش نمیشه.مادرمنم اصلا بچه ها رو درک نمیکنه و دائم یا سرزنش میکرد یا سرکوفت میزد یا مقا ...

مامان منم از این اخلاقا داره ... الانم که یکم حالش بهتره هی گیر داده که چرا اینکارو کردی... من جدیدا رابطم باش خوب شده بود تقریبا به من میگفت ولی انگار همه چیزو نمیگفته

همانند هر چیز دیگری ، دین هم اگر به دست آدم های نابکار بیفتد به بیراهه خواهد رفت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا بعضی از مادرا فقط بچه هاشون رو سرزنش یا مقایسه میکنن؟😢😢😢😢😢  آرزوم بوده که مامان یه با ...

مادرم به حدی بهم فشارمیاورد که همش ۱۰ سالم بودا!!!وقتی عصبیم میکرد میرفتم یواشکی تو دسشویی آب سرد میریختم تو سرم که قلبم منفجر نشه.وقتی آبو میریختم آروم میگرفتم و برمیگشتم میرفتم تو اتاق.

هیچوقت درکم نکرد☹الانم که بزرگ شدم و امسال دیگه ۳۰ ساله میشم و یه بچه هم دارم اگر یه کاری بخوام کنم حمایتم نمیکنه یا اگر کاراشتباهی کنم انقد سرزنش میکنه که میگم واااای مادر یه اشتباهی کردم آخه چقد سرزنش میکنی منو؟قهر میکنه میگه اصلا به من چه .منم خیرشمارومیخوام و ازاین حرفها😥من خیلی دوسش دارما.تاحالا باوجود تمام اذیتهاش توروش برنگشتم و میپرستمش اما واقعا عصبی میشم 😥

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
تقصیر پدر و مادراست...من خودم ۱۶ سالمه..هر چی میگم مامان من افسرده ام ..دکتر نمیبره ...میگه داروهاش ...

ولی خب این داروهای اعصاب واقعا مضره  مامان من چند ساله که میخوره آلپرازولام و اینا واقعا خوب نیست و عوارضشو نشون داده به نظر من برو مشاور

همانند هر چیز دیگری ، دین هم اگر به دست آدم های نابکار بیفتد به بیراهه خواهد رفت.
مامان منم از این اخلاقا داره ... الانم که یکم حالش بهتره هی گیر داده که چرا اینکارو کردی... من جدیدا ...

ازدست مامانا😥

باهاش خوب باش کم کم بهت میگه.

دخترعموی منم همسن خواهرشماست.به نظرم بهترین دختر توفامیله.درسش عالی.اخلاق عالی.تکه بخدا.ولی ازدست مادرش شاکیه☹میگه همیشه بامادرم قهرم.چون اذیتم میکنه نمیتونم ارتباط برقرار کنم باهاش😐

ولی خب این داروهای اعصاب واقعا مضره  مامان من چند ساله که میخوره آلپرازولام و اینا واقعا خوب نی ...

نمیبرن....برا کوچکترین سرماخوردگی دکتر میبرن ولی این نه...میگه طوریت نیست...به خودت تلقین می کنی!!من مشکلم با سخت گیری بابامه..قبل قرنطینه هم بهم اجازه نمیداد بیرون برم..من فکرِ فرار از خونه میااد تو سرم!!!

تا می توانم به لبخندها و شیطنت های دخترانه ام ادامه میدم.....
نمیبرن....برا کوچکترین سرماخوردگی دکتر میبرن ولی این نه...میگه طوریت نیست...به خودت تلقین می کنی!!من ...

کاش مامان باباها میفهمیدن که سختگیری همیشه نتیجه خوبی نداره یکی از دوستای منم خانوادش به حدی مذهبی بودن و گیر میدادن بهش اینم از همون اول میگفت فرار میکنم یه روز و واقعا فرار کرد

کاش مامان باباها میفهمیدن که سختگیری همیشه نتیجه خوبی نداره یکی از دوستای منم خانوادش به حدی مذهبی ب ...

منم به فرار خیلی فکر می کنم....ولی از بابام خیلی می ترسم!! اگه بعد قرنطینه همین جور بهم سخت بگیرن حتما فرار می کنم!!

فقط ترسِ این رو دارم که بابام پیدام کنه  

تا می توانم به لبخندها و شیطنت های دخترانه ام ادامه میدم.....
منم به فرار خیلی فکر می کنم....ولی از بابام خیلی می ترسم!! اگه بعد قرنطینه همین جور بهم سخت بگیرن حت ...

سعی کن به زورم که شده بری مشاوره حتی مامان و باباتو هم ببری 

ایشالله که هیچیش نمیشه.مادرمنم اصلا بچه ها رو درک نمیکنه و دائم یا سرزنش میکرد یا سرکوفت میزد یا مقا ...

چرا بعضی از مادرا فقط بچه هاشون رو سرزنش یا مقایسه میکنن؟😢😢😢😢😢 

آرزوم بوده که مامان یه بار مث دوست پای حرفام بشینه و درکم کنه ولی فقط زندگی منو با بقیه مقایسه میکنه و سرکوفت میزنه. 

خیلی دوسش دارم و دلم براش یه ذره شده  ولی کاش این به اخلاق رو نداشت

اصلا نمیفهممشون😐به زور میخواد بچه رو بوس کنه نمیره سمتش مرد گنده باهاش لج میکنه اشکشو درمیاره😥یهو ...

شوهر من هم زود بچه رو‌ناراحت میکنه هم زود میره معذرت خواهی میکنه 

این خیلی اذیتم میکنه 

بهش میگم کاری نکن که به خاطرش مجبور بشی معذرت خواهی کنی 

روزی صد بار ما این مسئله رو داریم

دعوا میکنن باهم ولی خب این دعوا ها همیشه بوده چیزی نیست که بخوای قرص بخوری

نه دیگه شاید اشتباهتون اینجاست

دعواهاشون در چه حده؟

مداوم روزانه؟والدینتون نسبت به هم کینه ای ندارن؟

روابط با طایفه مادری و پدری چه جوریه؟

فقط خدا