من نمیفهمم دخترای الان چرا اینجوری شدن آبجیم 15 سالش بیشتر نیست دیروز ما تو خونه بودیم که دختر عموم با گریه اومد تو اتاقم و گفت که قرص خورده من اولش باورم نشد چون مسخره بازی زیاد در میارن رفتم بالا سرش گیج گیج بود و یه بسته قرص خالی کنارش نگو یه بسته کامل قرص آلپرازولام1 خورده منم سریع به مامانم گفتم و مامانم تا فهمید کلی گریه و بردنش بیمارستان و فقط خداروشکر که به دختر عموم گفت و گرنه ما اصلا متوجه نمیشدیم
تا الانم تو گوشیش گشتم نه از دست کسی ناراحته نه بش چیزی گفتن خودشم چیزی نمیگه 😑😥😢
همانند هر چیز دیگری ، دین هم اگر به دست آدم های نابکار بیفتد به بیراهه خواهد رفت.
کلا تو خونواده ما این خواهرم از ما گوشه گیر تره و واسه همینم مامانم بیشتر بهش گیر میداد ولی هیچی به ...
خب شاید گیر دادنای مامانت باعث شده همچین حماقتی بکنه
در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍
آن شاالله من درکش میکنم باباش خیلی سربهسرش میزاره کلا افکارش جدا از من و دخترمه ...
باپدرش حرف بزن.تاثیر که میذاره.تو خاندان ما پدرهامو خیلی مهربون و بادرکن مادرهامون اذیت میکنن.دخترعموم تو سن حساسه.چندروز پیش داشت باهام درددل میکرد میگفت مادرم حمایتم نمیکنه و همش منو مقایسه میکنه.همین خیلی عصبیم کرده.اگر پدرم باهام دوست نبود داغون میشدم☹☹☹
من و شوهرم هم تفاهم نداریم😣😣😣بچم ۳ سالش نشده هنوز ولی بهش گیر میده و اذیتش میکنه😥
آره.نمیدونه ماخبرداریم.مادرش الکی گفت آپاندیسش عود کرده بود 😐😐😐ماهم هی آپاندیسشو میپرسیدیم😁
عزیززززم😂😂😂😂البته ما هم مورد داشتیم واسه انگشتر قرص خورد،بعدها واسه یه پسری باز قرص خورد خونواده قبول کردن و الان جدا شدن،اینجور آدما اگه خودکشی اول سرشون به سنگ نخوره دیگه ادامه میدن چون روشیه برا رسیدن ب هدفشون
برود هر که دلش خواست شکایت بکند،شهر باید به تپل بودنم عادت بکند😻لطفا کتاب خوب بهم معرفی کنید😻
باپدرش حرف بزن.تاثیر که میذاره.تو خاندان ما پدرهامو خیلی مهربون و بادرکن مادرهامون اذیت میکنن.دخترعم ...
چه بد
دقیقا شوهر منه
من خیلی با شوهرم صحبت میکنم
و دائم بهش میگم اگر دخترت بزرگ شد و دیدی باهات ارتباط خوبی برقرار نمیکنه بدون از رفتارهای خودت بوده ،بعد گلایه نکنی بگی تو بچه رو لوس کردی یا از من سردش کردی. ولی زیاد گوش نمیده . مادر همدم دخترش باشه خیلی بهتره. شما هم سعی کن حداقل خودت با پسرت دوست باشی
کلا تو خونواده ما این خواهرم از ما گوشه گیر تره و واسه همینم مامانم بیشتر بهش گیر میداد ولی هیچی به ...
ایشالله که هیچیش نمیشه.مادرمنم اصلا بچه ها رو درک نمیکنه و دائم یا سرزنش میکرد یا سرکوفت میزد یا مقایسه میکرد. ولی پدرم خیلب خوبه.من که بزرگتر شدم خواهرامو حمایت کردم و باهاش دوست شدم تا ازدست مامانم به تنگنا نرسن.شماهم باهاش دوس شو.
عزیززززم😂😂😂😂البته ما هم مورد داشتیم واسه انگشتر قرص خورد،بعدها واسه یه پسری باز قرص خورد خونواده ...
دقیقا👍بعضی بچه ها مثل همین فامیل شما و این فامیل ما برای رسیدن به اهدافشون خودکشی الکی میکنن.ولی فکر میکنم خواهر اسی افسردگی داشته باشه.چون آلپرازولام خیلی سنگینه و ممکن بود آسیب جدی بزنه.