2777
2789
عنوان

آبجیم قرص خورده 😢

1089 بازدید | 109 پست

من نمیفهمم دخترای الان چرا اینجوری شدن آبجیم 15 سالش بیشتر نیست دیروز ما تو خونه بودیم که دختر عموم با گریه اومد تو اتاقم و گفت که قرص خورده من اولش باورم نشد چون مسخره بازی زیاد در میارن رفتم بالا سرش گیج گیج بود و یه بسته قرص خالی کنارش نگو یه بسته کامل قرص آلپرازولام1 خورده منم سریع به مامانم گفتم و مامانم تا فهمید کلی گریه و بردنش بیمارستان و فقط خداروشکر که به دختر عموم گفت و گرنه ما اصلا متوجه نمیشدیم

تا الانم تو گوشیش گشتم نه از دست کسی ناراحته نه بش چیزی گفتن خودشم چیزی نمیگه 😑😥😢

همانند هر چیز دیگری ، دین هم اگر به دست آدم های نابکار بیفتد به بیراهه خواهد رفت.

بخاطر پسره

رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔                                                               من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤦‍♀️🤦‍♀️

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر

حالش‌چطوره

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  

حتما یه علتی داشته 

حتما سعی کنید از بیمارستان مرخص شد 

یه مشاور خوب پیدا کنید تا ببریدش مشاوره 

مشاوره عالیه 

اگه با شما ارتباط خوبی برقرار نمیکنه حتما به مشاور میگه علت این کارش چی بوده 

حالا ببین سر یه چیز مسخره این کارو کرده.خواهر زنعموم عینک آفتابی میخواست مادرش اینا نخریدن خودکشی کرده بود😐😐😐اونم۱۶ سالشه.اصلا نمیفهمم این نسل جدیدو

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

یکی از اشناهامون...دختر سیزده ساله خودشو حلق اویز کرد 

باز پونزده که خوبه

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹

تو خانواده مشکلی ندارین؟اختلافی دعوایی چیزی؟اگه نه که احتمالا شکست عشقی خورده

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍
حالا ببین سر یه چیز مسخره این کارو کرده.خواهر زنعموم عینک آفتابی میخواست مادرش اینا نخریدن خودکشی کر ...

مرد؟😕

برود هر که دلش خواست شکایت بکند،شهر باید به تپل بودنم عادت بکند😻لطفا کتاب خوب بهم معرفی کنید😻

ای خدا 

معلوم نیس این نسل چشونه 

چی میخوان 

چی میگن 

خواهر من بدتره 

پارسال خاک بر سر میخواست کلر بخوره به زور ازش گرفتم و تو تین کشمکش دستم خورد به شیشه یه ماه تو گچ بود و به عمل جراحی رسید 

هنوزم هنوزه سر عقل نیومده و باهامون زیاد حرف نمیزنه 

وقتی میام خونه مامانم انکار استغفرالله هوو شم 😞😞

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔
حالا ببین سر یه چیز مسخره این کارو کرده.خواهر زنعموم عینک آفتابی میخواست مادرش اینا نخریدن خودکشی کر ...

ببخشید 

اصلا قصدم توهین نیست 

ولی علت خودکشیش خیلی مسخره ‌ و خنده دار بود😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️