2777
2789
عنوان

آبجیم قرص خورده 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 109 پست
ببخشید میتونم بپرسم شوهرتون چجور اخلاقی داره؟

تو یه خانواده ی پر جمعیت 

پدرش زن دوم گرفت و اینا رو رها کرده 

کلا همه همدیگه رو مسخره میکنن و اسم میزارن رو هم 

شغلش هم آزاده و بازاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خانواده مشکلی ندارین؟اختلافی دعوایی چیزی؟اگه نه که احتمالا شکست عشقی خورده

کلا تو خونواده ما این خواهرم از ما گوشه گیر تره و واسه همینم مامانم بیشتر بهش گیر میداد ولی هیچی به ذهنم نمیرسه که بخواد بخاطرش خودکشی کنه

همانند هر چیز دیگری ، دین هم اگر به دست آدم های نابکار بیفتد به بیراهه خواهد رفت.
بیچاره فقط خودشو سوژه کرد😞خدا رو شکر خانواده داغدار نشدن

آره.نمیدونه ماخبرداریم.مادرش الکی گفت آپاندیسش عود کرده بود 😐😐😐ماهم هی آپاندیسشو میپرسیدیم😁

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
کلا تو خونواده ما این خواهرم از ما گوشه گیر تره و واسه همینم مامانم بیشتر بهش گیر میداد ولی هیچی به ...

خب شاید گیر دادنای مامانت باعث شده همچین حماقتی بکنه 

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍
آن شاالله  من درکش میکنم  باباش خیلی سربهسرش میزاره  کلا افکارش جدا از من و دخترمه ...

باپدرش حرف بزن.تاثیر که میذاره.تو خاندان ما پدرهامو خیلی مهربون و بادرکن مادرهامون اذیت میکنن.دخترعموم تو سن حساسه.چندروز پیش داشت باهام درددل میکرد میگفت مادرم حمایتم نمیکنه و همش منو مقایسه میکنه.همین خیلی عصبیم کرده.اگر پدرم باهام دوست نبود داغون میشدم☹☹☹

من و شوهرم هم تفاهم نداریم😣😣😣بچم ۳ سالش نشده هنوز ولی بهش گیر میده و اذیتش میکنه😥

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
شاید افسردگی حاد داره که البته همه دیگه یه جورایی افسرده ایم،یا فک میکنه به درجه ای رسیده که هیشکی ن ...

الان که دختر عموم یکم باهاش حرف زده فقط گفته از همه چی زندگی خستم و از این حرفا😑

همانند هر چیز دیگری ، دین هم اگر به دست آدم های نابکار بیفتد به بیراهه خواهد رفت.
آره.نمیدونه ماخبرداریم.مادرش الکی گفت آپاندیسش عود کرده بود 😐😐😐ماهم هی آپاندیسشو میپرسیدیم😁

عزیززززم😂😂😂😂البته ما هم مورد داشتیم واسه انگشتر قرص خورد،بعدها واسه یه پسری باز قرص خورد خونواده قبول کردن و الان جدا شدن،اینجور آدما اگه خودکشی اول سرشون به سنگ نخوره دیگه ادامه میدن چون روشیه برا رسیدن ب هدفشون

برود هر که دلش خواست شکایت بکند،شهر باید به تپل بودنم عادت بکند😻لطفا کتاب خوب بهم معرفی کنید😻
باپدرش حرف بزن.تاثیر که میذاره.تو خاندان ما پدرهامو خیلی مهربون و بادرکن مادرهامون اذیت میکنن.دخترعم ...

چه بد 

دقیقا شوهر منه 

من خیلی با شوهرم صحبت میکنم 

و دائم بهش میگم اگر دخترت بزرگ شد و دیدی باهات ارتباط خوبی برقرار نمیکنه بدون از رفتارهای خودت بوده ،بعد گلایه نکنی بگی تو بچه رو لوس کردی یا از من سردش کردی. ولی زیاد گوش نمیده . مادر همدم دخترش باشه خیلی بهتره. شما هم سعی کن حداقل خودت با پسرت دوست باشی

مامان بابات باهم دعوا دارن ؟یا قبلنا داشتن : ؟ تو خونه کسی با کسی دعوا داره ؟

دعوا میکنن باهم ولی خب این دعوا ها همیشه بوده چیزی نیست که بخوای قرص بخوری

کلا تو خونواده ما این خواهرم از ما گوشه گیر تره و واسه همینم مامانم بیشتر بهش گیر میداد ولی هیچی به ...

ایشالله که هیچیش نمیشه.مادرمنم اصلا بچه ها رو درک نمیکنه و دائم یا سرزنش میکرد یا سرکوفت میزد یا مقایسه میکرد. ولی پدرم خیلب خوبه.من که بزرگتر شدم خواهرامو حمایت کردم و باهاش دوست شدم تا ازدست مامانم به تنگنا نرسن.شماهم باهاش دوس شو‌.

الان که دختر عموم یکم باهاش حرف زده فقط گفته از همه چی زندگی خستم و از این حرفا😑

پس فک میکنه به درجه ای از دانایی و خستگی از زندگی رسیده که راهی ب جز مرگ براش نمونده😞

برود هر که دلش خواست شکایت بکند،شهر باید به تپل بودنم عادت بکند😻لطفا کتاب خوب بهم معرفی کنید😻
عزیززززم😂😂😂😂البته ما هم مورد داشتیم واسه انگشتر قرص خورد،بعدها واسه یه پسری باز قرص خورد خونواده ...

دقیقا👍بعضی بچه ها مثل همین فامیل شما و این فامیل ما برای رسیدن به اهدافشون خودکشی الکی میکنن.ولی فکر میکنم خواهر اسی افسردگی داشته باشه.چون آلپرازولام خیلی سنگینه و ممکن بود آسیب جدی بزنه‌.

ایشالله که هیچیش نمیشه.مادرمنم اصلا بچه ها رو درک نمیکنه و دائم یا سرزنش میکرد یا سرکوفت میزد یا مقا ...

چرا بعضی از مادرا فقط بچه هاشون رو سرزنش یا مقایسه میکنن؟😢😢😢😢😢 

آرزوم بوده که مامان یه بار مث دوست پای حرفام بشینه و درکم کنه ولی فقط زندگی منو با بقیه مقایسه میکنه و سرکوفت میزنه. 

خیلی دوسش دارم و دلم براش یه ذره شده  ولی کاش این به اخلاق رو نداشت