2777
2789
عنوان

آبجیم قرص خورده 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 109 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این‌ خز بازی‌ ها ی‌ عده بی‌ عقل‌ در میارن‌ برادر‌ همسر منم‌ ۳ سال پیش‌ از این‌ کارا‌ کرد

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
ببخشید  اصلا قصدم توهین نیست  ولی علت خودکشیش خیلی مسخره ‌ و خنده دار بود😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍ ...

بخند.ماهم خیلی خندیدیم بهش😅😅😅😅😅خانواده خودش هم کلی بهش خندیدن 😅😅😅

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
یکی از اشناهامون...دختر سیزده ساله خودشو حلق اویز کرد  باز پونزده که خوبه

واسه دو سال چونه میزنی  

استارتر جان اگه چیزی توی گوشی ش پیدا نکردی صددرصد یه کمبودی توی خونه داره و دنبال جلب توجهه، احتمالا از طرف خانواده ست

پیجهای بیزنس اگه در مورد اینستاگرام سوال داشتید تگم کنید تا جایی که بتونم کمک میکنم   به اسمم گیر ندید که خودم پشیمونم  ولی از نینی سایت هم انتظار نداشتم قبول کنه  

شاید افسردگی حاد داره که البته همه دیگه یه جورایی افسرده ایم،یا فک میکنه به درجه ای رسیده که هیشکی نمیتونه درکش کنه

برود هر که دلش خواست شکایت بکند،شهر باید به تپل بودنم عادت بکند😻لطفا کتاب خوب بهم معرفی کنید😻

۱۵۰تاقرص خوردم نزاشتن تموم بشه ورسوندنم بیماریتان

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
بخند.ماهم خیلی خندیدیم بهش😅😅😅😅😅خانواده خودش هم کلی بهش خندیدن 😅😅😅

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 با خیال راحت خندیدم. 

این چیزا رو که میخونم مو به تنم سیخ میشه . دخترم ۸ سالشه. با خودم میگم نکنه خدایی نکرده بزرگ بشه من و باباش نتونیم در کش کنیم

چه وحشت ناک

بله..دلم به حال این نسل جوون میسوزه...ما ها که دهه شصتی هستیم و تحملمون بالا بود حالا دیگه زیر فشار زندگی کم اوردیم..خدا به داد این نسل ضعیف و سوسول برسه که بهشون نمیشه گفت بالای چشمت ابروئه

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹