2777
2789
عنوان

یکیم نداریم تواین اوضاع...😣😒😫

195 بازدید | 13 پست

....

وقتی تواین اوضاع دلم میگیره بگه عیب نداره عزیزدلم...بزودی همه چی درست میشه...قربون چشمای اشکیت بشم😢خودم یه تنه جای همه روبرات پرمیکنم...یکی که بعضی وقتاکه خسته ای بهت رسیدگی کنه...حداقل یه لیوان آب بده دستت...ولی متاسفانه اونی که هست رواعصابه...مدام داره غرمیزنه:(همش گشنشههه:(متکبره عبضیه😑......

ایناهمه باعث میشه تمام آرزوهاموخاااک کنم وبگم به جهنم......کروناجای این الدنگ توبیابغلم کن...

#نچزونیم

#خرنباشیم

بی# احساسه پَلَشت نباشیم

باتچکر

ازامروزشروع میکنم💪 19/1/99                       من باتوصدنفرررم💪دنبال دردسررررم😇😈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا رو میگید ادم از ازدواج کردن میترسه😔😔😔😔

👑والا الان خوشگل زیادشده قدیما دوسه نفربیشتر نبودیم😎😌      به لطف خدا و شهید ابراهیم هادی   من عروس سال 1400 هستم😍👑❤
اینا رو میگید ادم از ازدواج کردن میترسه😔😔😔😔

همه مثل هم نیستن..مشکل اینجاست زندگی ماپرشده ازآدمای اشتباهی..که هیچ ربطی بهم نداریم

ازامروزشروع میکنم💪 19/1/99                       من باتوصدنفرررم💪دنبال دردسررررم😇😈
همه مثل هم نیستن..مشکل اینجاست زندگی ماپرشده ازآدمای اشتباهی..که هیچ ربطی بهم نداریم

هر روز میام اینجا یا همسرشون بی احساسه یا بد دهنه یا کتک میزنه یا خیانته 

جدیداا خییییلی میترسم از ازدواج

👑والا الان خوشگل زیادشده قدیما دوسه نفربیشتر نبودیم😎😌      به لطف خدا و شهید ابراهیم هادی   من عروس سال 1400 هستم😍👑❤
خب اگه میدونستی چرا ازدواج؟؟؟

بعضی چیزا از اراده آدم خارجه😢یه جوری همه چیزمثل جورچین کنارهم قرارمیگیره که نمیتونی کاری کنی...خیلی چیزا تواین قضایا موثره...که خب از خوش شانسیه بی حدمن تمام این قضایاحضورداشتن...نمیدونم شایدم میتونستم ..اماجلوشونگرفتم😔

ایشالا درست میشه خیلی بهش محبت کن خودش درست میشه

هشت ساله نشده...ازاین به بعدم قطعانمیشه...اماازاون جایی که آدمیزاد به امیدزنده است...شایدم درست شد...انشالاه که بشه....ممنون ازشما