2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راضی هستی؟ چون یکم سولفات داره.  من میخوام برای بعداز کراتینه استفاده کنم

اونجایی ک من ازش خریدم اول ازم پرسید کراتینه کردی یا نه بعد اینو بهم داد

گفت این واسه موهای کراتینه شده مناسب نیست

اگرم خریدی ب ریشه موهات نزن چون موهارو از ریشه میریزه

مثل نرم کننده ب ساقه بزن بزار سه چهار دیقه بمونه

وَ حِقارتشان راباتَصّور تَخریب ما زنده میکنند.🧠
اونجایی ک من ازش خریدم اول ازم پرسید کراتینه کردی یا نه بعد اینو بهم داد گفت این واسه موهای کراتینه ...

همه جا میگن برای موهای کراتین شدس .چطور ممکنه؟پس نخرم🙁

همه جا میگن برای موهای کراتین شدس .چطور ممکنه؟پس نخرم🙁

اونی ک من استفاده میکنم اینه

نه واسه موهای کراتین شده مناسب نیست تا جایی ک من میدونم

اونی ک من استفاده میکنم اینه نه واسه موهای کراتین شده مناسب نیست تا جایی ک من میدونم

آره همینو میگم.دنبال شامپو و ماسک مو بعد از کراتین میگردم که راضی باشن ازش.هرکی یه چیو معرفی میکنه.

آره همینو میگم.دنبال شامپو و ماسک مو بعد از کراتین میگردم که راضی باشن ازش.هرکی یه چیو معرفی میکنه.

از داروخونه باید بپرسی

یا از مسوول فروشگاه

من که مدل کراتین ترزمه همون قرمزش رو خریدم خیلی هم راضی بودم مدتهاست فقط ازین شامپو استفاده میکنم خیلی با موهای من خوب ساخته به شمام پیشنهادش میکنم.

البته مطمعن باشید اصلش رو میخرید من از فروشگاه رنگدونه میگیرم همیشه این شامپو رو لینکشو میذارم اگه کسی خاص یه سر بزنه

شامپو کراتین ترزمه