2777
2789
عنوان

کیا بیدارن؟؟ ک بازی بی نقطه یه نقطه بکنیم🤗🤗🤗🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 70 پست

فاطمه مونا ناصر کاظم رضا حسن خسرو سجاد 

درسته ادعات مثل دلار بالا میره!!!ولی شعورت همچنان مثل ریال پایینه😏☺️زندگی بهم یاد داد ک‌قدر چیزایی ک دارم رو بدونم قدر دان نعمت هام باشم🌱🥀 خدارو هم شاکرم از اینکه میتونم همین الان نفس بکشم ❤️🌱بخاطر اینکه همیشه هر کجا هوامو داشت مثل دوست و رفیق 🥀🍃ممنونتم بخاطر همه چی بخاطر وجود بچهام خیلی عاشقتمممم خدااااااا😘😘😘🫀🫀💛💚💙💜🤎🖤🤍♥️❤️🧡امیدوارم ک منو ببخشی بتونم بنده ی خوبی برات باشم 🥀🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کردم نوشتی لا حول و ولا قوه ..

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

درسته ادعات مثل دلار بالا میره!!!ولی شعورت همچنان مثل ریال پایینه😏☺️زندگی بهم یاد داد ک‌قدر چیزایی ک دارم رو بدونم قدر دان نعمت هام باشم🌱🥀 خدارو هم شاکرم از اینکه میتونم همین الان نفس بکشم ❤️🌱بخاطر اینکه همیشه هر کجا هوامو داشت مثل دوست و رفیق 🥀🍃ممنونتم بخاطر همه چی بخاطر وجود بچهام خیلی عاشقتمممم خدااااااا😘😘😘🫀🫀💛💚💙💜🤎🖤🤍♥️❤️🧡امیدوارم ک منو ببخشی بتونم بنده ی خوبی برات باشم 🥀🌱❤️
اسرا،لیا،کاله،گلاله

کجا گیر کردی من گفتم بی نقطه بعد یه نقطه

واحد 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

اکبر،اصغر نورا مونا زهرا زری ماهان اسمان ندا جواد

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
قشنگ فک کنید اگ دیگ اسمی یادتون نمیاد بریم اسم از یک نقطه☺️☺️🤠🤠

ارزو..عاطفه..محسن..رضا..کبری..صغری..حسن..نورا..رزا..زهرا..زهره..فرح..النا..سلنا..سلماز..بحلول..مونا..مانی..عباس..فاطمه..سمانه..سورنا..دنا..غلام..کاظم..ناصر..ندا..اعظم..

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤

نرگس سودابه اعظم محسن نادر