2777
2789
عنوان

یکی ب من بگه ماجرای امین فردین و سارا و نیکا چیه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 8292 بازدید | 88 پست
اونم میخواست افشا کنه که انگار یکی پا درمیونی کرده گفت فعلا نمیکنم اینکارو. چه تیکه ای انداخت احسان ...

افشاش کرده...گفته اسپانسر برنامه عصر جدید780 هشت ملیارد تومن داده به علیخانی واسه ساخت دکور ...علیخانیم فقط سیصد تاشو خرج دکور کرده بقبقیه رو زده به جیب چند ماهم هست حقوق بچه ها عصر جدیدو نداده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کجاشون زشته؟ بنظر من ناز و قشنگن بور صاف و صوف چشمهای نازلپهای صورتی

اره واقعا خوشگلن

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
دقیقا😂 ولی واسم سواله امین فردین واسه چی همچین کاری میکنع شاید واسه فالووره

اون ازتمام بازیگرا عکس وفیلم میزاره افتخار هم میکنه ک مثلا ابروشون میبره و واقعیت ها رو نشون میده یا عکس های بی حجاب بازیگرا اسم برنامشم میگه پشت پرده و.....

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
چه خراب کردنی؟ اینکه پته یکی مثل گلزار که جانمازآب میکشه رو میریزه روآب خراب کردن؟

اوه مسلمون انگار شما هم خونه ی گلزار بودی که امارشو دقیق داری😁اتفاقن گلزار از بااخلاقهای سینما است..وضوی بیخودم مثل خیلیامون مطمین باس نمیگیره اقا اصلن نمازم نمیخونه ولی بااخلاق و مردم داره و کلی کار خیر کرده.دیگه من توی خونش نبودم که ببینم با چند تفر خابیده.شماهم بهتره نمازهای یومیه خودت رو بشماری 

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  
والا بخدا نمیدونم اینا که میگن کجاشون خوشگله به کی میگن خوشگل 😁 حسود-نباشیم#  

من دیروز به چهرشون خیلی دقت کردم همون فیلمه که دراومده قهوه خونه ان وقلیون میکشن دختر نوجوون سن اونا کم دیدم خوشگل باشه اکثرا دماغ ورم کرده وصورت پرجوشن

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
اوه مسلمون انگار شما هم خونه ی گلزار بودی که امارشو دقیق داری😁اتفاقن گلزار از بااخلاقهای سینما است. ...

ولی به شما بیشترمیادهمخونش بوده باشید که میگین مطمئن باش و....

چون من چیزی رو گفتم‌که خودش گفته

مگه‌من‌گفتم نماز بخونه یا نخونه؟

خودش اومده این حرف هارو زده  یه عده هم‌که میشناختنش بامدررررک تناقض حرف هاش رو فاش کردن

کاربری برای دونفر می باشد😌
امضاتو خوندم الهی ک بحق پنج تن بحق امام رضا بزودی حاجت روا بشی

مرسی عزیزم🌹

من هنوزم همون دختر کوچولو ۱۴ ساله ام💙هنوز هم همون قدر زودرنجم💙همون قدر احساساتی ام💙من بزرگتر نشده ام💙دنیا برای من به همون اندازه کوچیکه💙ادم ها برام همون معنی مهربانی و از خودگذشتگی رو میدن💙من همونم💙همون دختر بازیگوش ۵ سال پیش💙همون دختری که ساعت ها با موجود خیالی کنارش حرف میزد💙همونی که میتونست💙ساعت ها با کسی درد دل کنه که وجود نداره💙من همونم💙هیچ تغییری نکردم💙اما یه چیزی برام جالبه💙و اون مادر شدنه💙من میترسم💙من نمیتونم حامی یه موجود دیگه باشم💙در حالیکه خودم هنوز بچه ام💙نیاز به حمایت دارم💙گاهی وقت ها با خودم فکر میکنم💙کی انقدر بزرگ شدم💙که به مادر شدم فکر میکنم💙🌹
ولی به شما بیشترمیادهمخونش بوده باشید که میگین مطمئن باش و.... چون من چیزی رو گفتم‌که خودش گفته مگ ...

از انسال شماها باید ترسید ..برو نمازات قضا شدن حاج خانم🤦‍♀️

راستی وضوی بی ولایت ،اب بازی است 

من ادعای پاکی ندارم.شما دارین نسخه مبپیچونبن واس بنده خدا قدیسه...لطفن ریپلای نکن نجس میشی بامن😊

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  
من دیروز به چهرشون خیلی دقت کردم همون فیلمه که دراومده قهوه خونه ان وقلیون میکشن دختر نوجوون سن اونا ...

من صورتم پر جوش البته چاله مونده جاش 

اما وقتی آرایش میکنم تو فیلم و عکسا اصلا مشخص نیست 

الان دوربینا خودش صاف میگیره پوستو 

بعضیا که با برنامه های دیگه عکس و فیلم میگیرن که دیگه بهتر 

شما تو فیلم دقت کنی کلی آرایش داره 

من ۱۶ سالگیم نهایت نهایت یه ریمل خشک شده مامانمونو کمی میزدیم با این حال عکسامون قشنگه 

البته من منظورم این نیست که زشتن 

اما معمولی هستن که با آرایش قشنگ میشن