2777
2789
عنوان

تو زندگی از کدوم کارتون پشیمونید؟!😢🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 33867 بازدید | 526 پست

ما خیر سرمون ی نسبت  فامیلی داشتیم،اصلن ی آدم وحشی بوده زمان خودش،من هفده سالم بود،خبر دادن که این مادر شوهر من ی کتک مفصل به جاریش زده بوده،جاریش اون زمان با شوهرش سخت اختلاف داشتن این بی همه چیز سر اینکه جاریه گفته بود تو افتادی تو زندگی من و اختلاف میندازی میخوای خواهر ترشیدت بگیری برا شوهر من این مادر شوهر من تو خونه عموی من که همسایه ایا بوده مایه کرک و پرش میکنه،زن عموم میگفت موهای مشت مشت تو خونه ریخته بوده جاریه،لازم من هنوز عروسشون نشده بودم طلاق گرفته بود جاریش

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.

ولی منم بدیهاشون رو بی جواب نزاشتمم

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بیامرزه ، چقدر ماجرای شما شبیه منه، بیستو دو سالم که بود یه پسره بیست ساله عاشقم شد هر چی گفتم ب ...

عزيزم خوشحالم ك به خير و خوشي تموم شد رفت🌹

اووم تقريبا براي ٣ سال قبل ازدواجم

نه راستش نميشد اخه توقع داشت من باهاش ازدواج كنم اونم خيلي زود و فوري  

بهش گفتم به درد هم نميخوريم اينده اي نداريم من تورو مثل يه دوست خوب ميدونم رابطه عاطفي بين منو تو نيست 

ولي دليل اينكه ازش رد شدم اين بود فكرشم نميكردم بخواد همچين كاري كنه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

انشاءالله بخشیده باشه خیلی اشک ریختم کاش اه نکشیده باشه شوهرمو دوس دارم اخه ولی اگ مامان بابام اصرار ...

آخی

خودتو اذیت نکن عزیزم.

ایشالا ک بخشیده باشه.

مامانت هم صلاحت رو میخواسته نمیدونسته ک اینجوری میشه.

من تا حالا با كسي دوست نشدم خيلي خس بدي دارم .. حس گاگول بودن😐 ميگم نكنه بعدها پشيمون شم

هيچ وقت از دوس پسر نداشتن حس بد نخواهى داشت ولى حتما از نداشتن رابطه عاشقانه خواهى داشت

چيزى كه من مدتهاس بابتش حسرت دارم كه ايكاش وقتى كم سن بودم با يه نفر رابطه عاشقانه داشتم 

عشق ممنوعه خيلى جذابتر از عشق بواسطه ازدواجه هميشه ممنوعه ها جذابترن چيزى كه من تجربه اش نكردم

البته مجردم ولى ديگه اون هيجان ندارم كه مثلا بخاطر يه عشق كاراى غيرمنطقى كنم 

آخی خودتو اذیت نکن عزیزم. ایشالا ک بخشیده باشه. مامانت هم صلاحت رو میخواسته نمیدونسته ک اینجوری م ...

ممنون عزیزم امیدوارم کردی 🌸🌸🌸🌷

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
چه جالب یعنی حوزه مخصوص داریم یا همون حوزه که مردا میرن میری ؟ بعدش چی میشه ؟ میشی خانم آیت الله ؟

حوزه خواهران

هرمقطعش مدرک داره

تهش خانم مجتهده هست، بعد از ۱۵_۲۰ سال درس البته

خوبیش اینه زندگی آدمو با دین و یاد خدا عجین میکنه

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
خب تهش نمیشه مرجع تقلید بشی؟ اصلا چرا مرجع تقلید زن نداریم ؟

نه نمیشه عزیز

دلایل زیادی داره،باید سرچ کنی...بی دلیل نیس امورات و مسایل شرعی

منم دعاکن راسی ابجی یادت شد....گرفتارم

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
مگه بچتون چشه؟ ربطش به مادر شوهرت چیه؟

از بس تو بارداریم منو اذیت کردو حتی کتکم زد میونه منو شوهرمو بهم میزد حتی نصف شبا که میرفتم اشپزخونه اب بخورم بخورم یجوری صدام میزد که من بترسم الان بچم مشکل اختلال تمرکز و توجه داره که میگن بخاطر استرس بارداریه حتی نمیتونه بچم درس حرف بزنه حسرت بچه های دیگرو میخورم که چقد بلبل زبونن 

اسی حتما حتما شبی دوتا از فراز های جوشن کبیرو بخون بین هر فرازم یه سوره یاسین ببین من از این ختم معج ...

عزیزم یعنی ختم یاسین ؟؟

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
عزیزم یعنی ختم یاسین ؟؟

ختم جوشن کبیر و سوره یاسین ، دوفراز جوشن کبیر میخونی بین هر فراز جوشن کبیر یک سوره یاسین که بعداز پنجاه شب میشه صدتا فراز جوشن کبیر و صدتا سوره یاسین

خدایا روا مدار که گدا معتبر شود. گر معتبر شود ز خدا بیخبر شود💔ازنظر فیمنیست ها (فمنیست نماها)حقوق زن با مرد برابره  اما حقوق زن با زن برابر نیست😏😏امیدوارم توزندگیت یکی مثله خودت سرراهت قرار بگیره حالا برو فکر کن ببین این نفرینه یادعا برا خوشبختی همه آرزو به دلها دعا کنید😘           منتظران ظهور آگاه باشید حسین را منتظرانش کشتند😔 اسلام به ذاته خود ندارد عیبی هر عیب که هست از مسلمانیه ماست🥰