2777
2789

بخوری یا بزنی

خوردن شنیدم برای گوارش خوبه ولی بخوری پوستت خوب بشه رو نشنیدم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلنا گومز هفته ای ی بار روغن زیتونی که از زیتونای باغ خودش به دست میاد رو میخوره تا پوستش صاف بمونه...

البته منم شنیدم.راست ودروغش پای اونی که گفته!!!!

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍

من ده روزیه دارم خاکشیر میخورم صبحا ناشتا  

واسه پوستم و پاکسازی کبد

ریزش مو گرفتم انگاری 

ربطی داره بهم؟؟ 

قدیما اینجوری نبود ک انقد به بچه ها توجه داشته باشن ،    5 سالم بود ک اسباب کشی کردیم ، منو یادشون رفت🤦‍♀️             بعد 5 روز بابام اومد دنبال آفتابه. منم دید با خودش برد 🥴🥴🥴

والا من قدیما یه مدت میخوردم. یه بار بعد مدتی مامانم منو دید ( شهر دیگه دانشجو بودم) گفت پوستت خیلی خوب شده چیکار کردی. گفتم روغن زیتون میخورم. گفت پس همونه. ولی راستش خودم مطمئن نیستم از اون بوده