2777
2789
عنوان

اونایی که زایمان طبیعی کردین

239 بازدید | 25 پست

من دخترم دوسالشه تا الان مشکلی نداشتم الان ماه چهارم بارداریمه جایی که قبلا بخیه زایمانم بوده یه جوری مثل گوشت اضافه شده خیلی میترسم یعنی چیه؟

حجاب مانند اولین خاكریز جبهه است كه دشمن برای تصرف سرزمینی حتماً ‌باید اول آن را بگیرد (شهید مطهری)

نترس مال منم همینطوره ولی خیلی کم...😭

زن بودن مثل ققنوس بودن است هی اتش میگیری و باز نا امید نمیشوی و از خاکسترت زن متولد میشود زن قداست دارد برای با او بودن باید مرد بود ن نر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب دکتر نشون دادم گفت جای نگرانی نیست

زن بودن مثل ققنوس بودن است هی اتش میگیری و باز نا امید نمیشوی و از خاکسترت زن متولد میشود زن قداست دارد برای با او بودن باید مرد بود ن نر
خب چرا بعد دوسال؟

خوب منم بعد از چند سال اینجوری شد واکنش بدنه

گوشت اضافه طبیعیه؛ خوش زخم نیست بدنت

اخه هیچی نبوده تا الان بعد دوسال چرا اخه؟ربطی به بارداریم نداره؟

حجاب مانند اولین خاكریز جبهه است كه دشمن برای تصرف سرزمینی حتماً ‌باید اول آن را بگیرد (شهید مطهری)
بعد الکی میان میگن زایمان طبیعی مثل روز اولت میشه😢

من زایمان اولم سه سال و سه ماه گذشت هیچی نبود الانم واقعا تعجب میکنم اخه چرا بعد دوسال اینجوری شده اصلا ردی از بخیه نیست