2777
2789
عنوان

بیاین ی دیقه

95 بازدید | 11 پست

اگه ی پسری ولتون کنه و شمام دلتون خیلی پیشش باشه و الانم دوسش داشته باشین...اونم بعد دو ماه استوریاتو چک کنه و دو س باری استوریارو ریپلی کنه شمام بخواین ک بدستش بیارین و فکرش مشغولتون باشه جوابشونو میدین یا بی جواب میزارین تا مث آدم بیاد حف بزنه؟؟

تو رو خدا با دقت بخونید و منطقانه ج بدین چون خیلی دوسش دارم...بنظرتون چرا میاد استوریامو ج میده و فازش چیه؟؟ من چیکار کنم ج بدم یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی  الان میگی چیکار کنم؟ اون لایک گذاشته واس اون متنی ک گذاشتم من چی بزارم اون علامت خواهشه رو ...

چیزی نگو 

اونم اگر بعدا متن گذاشت واسش لایک بزار 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
چیزی نگو  اونم اگر بعدا متن گذاشت واسش لایک بزار

باش گلم بنظرت اونجوری احتمالش بیشتره ک زیادتر بیوفته دنبالم اره؟ چون قبل این 6 روز پیش هم استوریمو ریپ زد باز بی جواب گذاشتم بنظرت اینجوری نا امید نشه ازم یا دلسرد؟؟ 

خودشم خ مغروره و لجباز

هرکسی خب یه جوره من کسی ولم کنه بره دوباره بیاد قبول نمیکنم حتی اگه دوسش داشته باشمم

آره گلم درسته ولی من خیلی اینو دوس دارم دو ماه بود ک تقریبا رفته ولی هرروزم فکرم درگیر اون بوده 😢

آره گلم درسته ولی من خیلی اینو دوس دارم دو ماه بود ک تقریبا رفته ولی هرروزم فکرم درگیر اون بوده 😢

عزیزم از نظرمن کسی که ولت میکنه میره یعنی دوستت نداره  رفته دور اشو زده برگشته من که قبول نمیکنم پا رو دلم میذارم 

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید🙏
باش گلم بنظرت اونجوری احتمالش بیشتره ک زیادتر بیوفته دنبالم اره؟ چون قبل این 6 روز پیش هم استوریمو ر ...

خب فعلا زیاد تحویلش نگیر 

مثل خودش رفتار کن 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞