2777
2789

بچه ها من بعضی وقتا میام لیست تاپیکام رو نگاه میکنم ببینم سیر فکریم چی بوده توی یه بازه مثلا یکساله. چون وقتی جایی رو برای حرف زدن ندارم میام اینجا. وقتی کاربری قبلیم ترکید و این یکی رو ساختم به خودم قول دادم چسناله نیام. بعدا خودم حالم بد نشه از دیدن تاپیکام ولی یه چند وقتیه به توصیه دکترم  (روانپزشک) دارم گرمیجات زیاد میخورم (اصلاح طبع) و داروی ضد افسردگی. یه مقداری فاصله دارم تا شروع اثر دارو ولی اینی که الان دارم میگم خلاءیی هست که از قبل از اینا داشتم. 

یه روزایی از زندگیم میگم خدایا چی میشد زندگی منم روتین بود مثل خیلیای دیگه به موقع ش وقتی احساسم خیلی قوی تر بود ازدواج میکردم  (کلا الان از تب و تاب محبت کردن و دیدن افتادم بنظرم عاشقانه ها مسخره میاد) 

یا اینکه میگم خدایا چی میشد من یه لیسانس میگرفتم اگه دلم میخواست ارشد میگرفتم اگه نه که بیخیال میشدم مینشستم سر جام یا سر کار میرفتم. به خودم زیاد گیر میدم وقتی میان میگن طرف ریزه میزه س تو بغل شوهرش جا میشه عجیب دلم میخواد یکی از این غولتشن ها😂 مال من بود میرفتم تو بغلش خودمو لوس میکردم یا توی این شبای کرونایی باهم فیلم میدیدیم و ورق بازی میکردیم پلی استیشن بازی میکردیم و دلمونم که گرفت لاقل تا داروخونه میرفتیم (با رعایت موارد ایمنی) تا ملزوماتم رو بگیرم و یه هوایی ام به سرم بخوره

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد دلم شوهر میخواد که اگه کاربریم شناسایی بشه یا آشنایی تاپیکمو بخونه خودمو آتیش میزنم 😂 و خیلی شرمنده ام از اینکه انقد خدا رو کلافه کردم با خواهش و دعاهام و چله و نذر و ...

البته ویژگی های خودمو نمیخوام بگم اما فقط بگم کاملا نرمال و اجتماعی هستم و شرایطم معمولیه. 

فک نکنید یه وقت کور و کچلم😁 یا زشتم یا اخلاق ندارم که تا بحال ازدواج نکردم. فقط قسمت نبوده تابحال و الانم خواستگاری چیزی ندارم که به دلم بشینه

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 

منم همین چیزهای که تو ميگي دوست دارم ولی ندارم. تازه من کسی رو دوس داشتم ازدواج کرده. توو این کرنا آدم بیشتر احساس تنهایی میکنه 😔😔😔خوبه درست رو ادامه دادی و دکترا داری. کاش منم ادامه می دادم 

ورق بازی حرومه خانوم یا صاحب الامر

خب ورق نه. منچ

دکترای چی داری؟ 

سال پنج پزشکی ام

منم همین چیزهای که تو ميگي دوست دارم ولی ندارم. تازه من کسی رو دوس داشتم ازدواج کرده. توو این کرنا آ ...

اصلا به زن متاهل همسن یا با اختلاف سنی کم آلرژی پیدا کردم حالا چه کوچیکتر باشه چه بزرگتر. همش خودمو مقایسه میکنم میگم این دیگه چی داشت که من ندارم بعد به خودم نهیب میزنم که حسادت نکن.

ولی بگم بخدا حسادت نمیکنم حسرت میخورم فقط

سال پنج پزشکی ام

خوش به حالت کاش من جای تو بودم بعدش با يه دکتر ازدواج میکنی. دیر نشده. من کسی رو دوس داشتم دکتر بود رفت با يه خانم دکتر. من رو انتخاب نکرد 🙏😔😔تازه من ۳۴ ساله ام. ديگه بیخیال شدم. ولی تو آینده خوبی داری 

چیزی نگفتی که خجالت آور باشه . خواسته و غریزه های کاملا طبیعیه

خب هیچ وقت محض حجب و حیا این خواسته مو توی جمع مطرح نکردم یا با کسی که صمیمی نیستم حتی در موردش درد دلم نکردم

منم همین چیزهای که تو ميگي دوست دارم ولی ندارم. تازه من کسی رو دوس داشتم ازدواج کرده. توو این کرنا آ ...

5تاصلوات فرستادم برا ی خوشبختی شما 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
منم رفتم تایتل تاپیکاتو دیدم ببینم چه چیز خجالت آوری هست که نبود.  منم خیلی ازدواجی بودم. خیلی ...

خب منم سی سالمه الان یعنی بهمن سی سالگیم تموم شد. 

سی بنظرم سن خیلی بدیه. 

سال پنج پزشکی ام

5تاصلوات فرستادم برا ی خوشبختی شما 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave