2777
2789
عنوان

امپول بتامتازون برا تشکیل ریه بچه کی زده

| مشاهده متن کامل بحث + 1817 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال نداره ب دکترت زنگ بزن..

من ب حدی حرکت بچه کم شد ک رفتم سونو تا خیالم راحت بشه

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌

فقط سعی کن بیرون نری این امپول سیستم ایمنیو ضعیف میکنه منم هفته پیش زدم

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
تا کی ببرون نرم .اخه فردا باید برم دکتر .

دکتر من که گفت تا کرونا تموم بشه ولی اغراق کرده دیگه برای ویزیت باید رفت سعی کن رعایت کنی وسریع بری برگردی مثلا من امپول هفتگیمو یکی میاد تو خونه بهم میزنه

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
دکتر من که گفت تا کرونا تموم بشه ولی اغراق کرده دیگه برای ویزیت باید رفت سعی کن رعایت کنی وسریع بری ...

امپول هفتگی چیه میزنی ..من خیلی میترسم نمیدونم برم یا نه .الان موندم فردا برم دکتر یا نرم .

این کرونا چی بود اخه😫

امپول هفتگی چیه میزنی ..من خیلی میترسم نمیدونم برم یا نه .الان موندم فردا برم دکتر یا نرم . این ...

فمولایف همون پروژسترونه اگه چکاپته که برو نگران نباش اگه امکان داره بشین تو ماشین تا نوبتت بشه 

فمولایف همون پروژسترونه اگه چکاپته که برو نگران نباش اگه امکان داره بشین تو ماشین تا نوبتت بشه 

اره چکاپ .که دکتر گفته بود بعد هفته ۳۰ باید دوهفته یبار بیایی ولی من نمیرم همون ماهی یبار .این ماهم میرم با ماه دیگه .ک انشاالله تموم بشه