2777
2789
عنوان

هوش جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 30 پست
بچه ها بچه یکماه تی وی نگاه میکنه وقتی باااش صحبت میکنین تو صورتتون نگاه میکنه گوش میده یا گوشی فیلم ...

بله 

خدایـــابقیه باتوچه نسبتی دارن که منونمیبینی قربونت برم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا یعنی چی چطوریه    

یعنی تاالان ۴تاتلویزیون شکونده فک کن مثلابخاری خرابه پامیشه یه دونه انبردست پیدامیکنه میره میشینه که درستش کنه یه بارتوکوچه گذاشتمش زمین ببینم خونه مامانم ایناروبلده یانه دست منوگرفته بوددنبال خودش بردخونه مامان ایناداداشش دوماهشه پرتودهنشواب میکنه وقتایی که داداشش خابه میریزه توصورت داداشش هوووه خواهرمودیوونه کرده 

خدایـــابقیه باتوچه نسبتی دارن که منونمیبینی قربونت برم

بچه ها بچه یکماه تی وی نگاه میکنه وقتی باااش صحبت میکنین تو صورتتون نگاه میکنه گوش میده یا گوشی فیلم ...

وااای جنایته 

بچه رو میبره سمت اتوستیک شدن 

زیر دو سال تصاویر دیجیتالی سمه سم م م م 

دلتون گرم 🌸
وااای جنایته  بچه رو میبره سمت اتوستیک شدن  زیر دو سال تصاویر دیجیتالی سمه سم م م م  ...

من نمیبرمش جلو تی وی گداشته بودمش دیدم داره نگاه میکنه بعد اومدم واتس اپ فیلم گوشی گرفتم جلوش گفتم شاید اشتباه دیدم توجه کردم دیدم نه واقعا داره نگاه میکنه اخه من بچه اولمه تجربه بچه داری ندارم

من نمیبرمش جلو تی وی گداشته بودمش دیدم داره نگاه میکنه بعد اومدم واتس اپ فیلم گوشی گرفتم جلوش گفتم ش ...

عزیزدلی 

اره بچه ها نگاه میکنن 

ولی باید دورش کنی 

تا دو سالگی اصصصلا نبینه بعدش نهایتا روزی یک ساعت تا قبل شش سالگی 

اینکه میگم بر اساس کتب پزشکیه اطفاله 

حتی اگر میخواید با سی دی دوزبانه بشه و باید بیشتر تی وی ببینه حتما باید زیرنظر روانپزشک یا روانشناس کودک مسلط به این قضیه باشه تا عصبی و پرخاشگر نشه

دلتون گرم 🌸
اخه تماس تصویری میگیرن واتس اپ میگن نشون بدش نشون میدمش چشم بر نمیداره از گوشی 

حالا روزی پنج دقیقه عیبی نداره ولی تی وی روشن نکن جلوش 

من برادرزادم اوتیسم داره روانپزشکش گفته بود یه علت مقاومت شدیدش به درمان دیدن تی وی ه 

از نوزادی کلا جلو تی وی بود چون داداششم تلوزیون میدید اینم نگاه میکرد 

الانم اصلا نمیتونن تی وی خاموش کنن و کلی مشکل پیدا کرده 😢

دلتون گرم 🌸
یعنی ویدن تی وی تو سن پایین باعث اوتیسم میشه عزیزم؟؟؟؟؟

ممکنه تریگر اوتیسم باشه

یعنی یه زمینه ای خیلیییی کم داره که تی وی باعث بروز این مشکلش بشه 

البته مضراتش خیلی زیاده 

کم توجه شدن 

بی دقتی 

عصبی شدن 

پرخاشگری و ...

سرچ کنی به مطالب جالبی میرسی

دلتون گرم 🌸