2777
2789
شیرخشک  سرلاک  براشون عالیه

من به دخترم شیر پاستوریزه میدادم که الان دوهفته ست قطع کردم بهش نمیدم

ازبس تو این تایپیکا خوندم توش وایتکس میریزن

حالا شیر خشک بدم؟؟؟

سلام به هر آنچه که به موقعش می آید  خدایا شکرررت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شربت سانستول هر روز بهش بده قرص ول کید هم گیر بیاری عالیه موز روزی یه دونه اگه شیر موز میخوره شیر ...

قبل همه ی اینا آزمایش انگل و کمخونی هم بگیر

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
همیشه میگم خدایاچرامادرهادوس دارن بچه هاشون چاق شه؟

من دوست ندارم چاق بشه ،ولی کم‌وزنی و لاغری بچه هم یه‌مصیبته ،هر کی به ادم‌می رسه یه چیزی میگه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
اخه میگم گوشنشون نمیشه☹☹☹☹😐😐

همونو بگو 😞 سرگرم شیطنت میشن خورد و خوراک یادشون میره 😢😁😁

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  

پسر منم ۱۱ ماهشه  شاید ۱۰ کیلو باشه😥

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

داداش من تا ده سالگی زیر بیستو پنج کیلو بود ریزو لاغر الان یک ساله خودب خود رشد کرده و وزنشم بالارفته دوازده سالشه حدود سی پنج کیلو یا بیشتره ماهم همیشه غصه لاغرو ریزیشو میخوردیم الان داره همرو میزنه جلو

من بهش گاهی ترنجبین با گرم ناشتا میدم میگم شاید رودل داره اشتهاش کمه

اصلا اصرار بهش نمیکنم غذا بخوره چون حالت تدافعی پیدا میکنه

غذامونم هر چی باشه همونه دوست نداشته باشه چیز دیگه درست نمیکنم واسه ش میگم همینی که هست دیگه همه چی میخوره

مثلا اسفناج رو واقعا دوست نداره اون موقع حتما دو مدل درست میکنم که نفهمه واسه این جدا غذا درست کردم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا