2777
2789
عنوان

خانوما لطفاً به لحظه بیاین واجبه

75 بازدید | 7 پست

سلام خواهرم یه مدتیه بایه آقایی دوستن به قصد ازدواج خواهر اون آقا و من خبر داریم از این قضیه چند روز یعنی یه هفته پیش خواهرم طی مکالمشون به اون اقا گفته خفه شو حرف خوبی نزده رفتارش زشت بوده می‌دونم بالاخره تو مدت آشنایی نباید اینطور رفتار می‌کرده ولی به هر حال پیش اومد و اون آقام خیلی معقوله از همه لحاظ ولی من دارم بهش شک میکنم خلاصه بگم براتون که بعد اون مکالمه اون آقام گفت که ما به درد هم نمی‌خوریم و رفت و این بهانشم توجیه کرد من بهش پی ام دادم مثلاً بلکه بترسونمش که خواهرم داره فراموشت می‌کنه اینجور نگفتم جوری گفتم که اره رابطتون تاالانم اشتباه بوده خواهر من هنوز بیست سالشه بچس بهتره دیگه این رابطه رو ادامه ندین و به خاطر رفتارش عذر می‌خوام و از این حرفا اونم تو جوابم یکم تعارف کردو رفتارش و توجیه کردو آرزو خوشبختی برا خواهرم کردو گفت که همه چیز تموم شد ولی دقیقا دوروز بعد این حرفا دوباره به خواهرم زنگ زده خواهر منم هنوز سنی نداره خیلی احساساتی رفتار می‌کنه و هرچی بهش میگم میگه تقصیر من بوده این قطع رابطه و بازم بااون آقا درارتباطه بهش گفتم دیگه جوابشو نده بگو حداقل مادرتون بیاد با مادرمون صحبت کنه یکم رسمی بشه اونم گفته و اون آقام بهانه این ویروس آورده و گفته چرا اینهمه عجله و از این حرفا می‌دونم قصدش ازدواج ولی منو داره میترسونه چون من بعدش پیام دادم و یکم تهاجمی رفتار کردم که مگه همه چیز تموم نشده برایه چی فکر خواهر منم درگیر میکنین تو این چند روز به چی رسیدین واقعا خوشحالم از برگشتنش چون پسره خوبیه ولی این رفتارایه ضد و نقیضش داره منو میترسونه و جواب پیامابع منم نداد و نو تلگرام  بلاکم کرده نمی‌دونم چیکار کنم من واقعا نمی خوام خواهرم ضربه ای ببینه از طرفیم اینکه این آقا منو بلاک کرده و جوابمو نداده یکم عصبانیم کرده نباید اینجور رفتار میکرد حالا چیکار کنم نمی‌دونم 

همین الآنم خواهرم پیام داد که به اون آقا گفتم ما به درد هم نمی‌خوریم و من بچم برو دنبال کارت و دیگه جوابشو ندادم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم شما داری بیش از اندازه دخالت میکنی کارتون درست نیست

خدایا شکرت واسه همه اونچیزایی و که بهم دادی خدایا شکرت واسه همه اونچیزایی که ازت خواستمو صدامو نشنیده گرفتی خدایا شکرت واسه همه اونچیزایی که میخواستی بدی و دیدی لیاقتشو ندارم و ندادی خدایا شکرت واسه همه اونچیزایی که میخوای بدی و هنوز ندادی خدایا عاشقترینتمممم

پیچیده است ومرموز😟

جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊                     😍لطفا انسان باشید😍  ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......

وقتی شما رو بلاک کرده ینی معقول نیس کاراش. نمیدونم چی ذاره ک میگین مرد معقولیه

روزی که میخواستم عضو سایت بشم از شوهرم پرسیدم اسم مستعارم چی باشه؟ از اونجایی که تازه سریال مسافر رو دیده بودیم و اسم پانته آ بهرام در این سریال منیژه گریه رو بود، گفت بذار منیژه گریه رو. همین😁