2777
2789
عنوان

کیا اشکنه بلدن؟؟

176 بازدید | 10 پست

سلام میخام اشکنه درست کنم و بار اولمه....

داخل نت زدم نوشته شنبلیله خشک میخای ندارم...

با گوجه و بدون سیب زمینی میشه؟؟؟

اونایی ک بلدن راهنمایی لدفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا این چیزا نمیخاد نگاه پیاز داغدبگیر سرخ کن بعد که سرخ شد یه قاشق چایی خوری شملیز بریز و بعدش رب گوجه بریز توش تفت بده و آب به اندازه کافیه بریز نمک وفلفل اینا بریز و بزار زیرش وکم کن تا بجوشه حال بیاد بعد تخم مرغ بشکن توش سرقابلمه بزار روش تمام

🤲🤲برای من هم دعا کنیدبرای سلامتی بچم صلوات بفرستین انشالله همه چیزاش ب خوبی پیش بره التماس دعا چون خیلی منتظر بودیم 🤲🤲🤲حاجت روا باشید

من سیب زمینی و پیاز را سرخ میکنم و ادویه میزنم و رب گوجه بعد هر نفر نصف کاسه آبگوشت خوری ابجوششش میکنم و تخم مرغم تو کاسه هم میزنم می ریزم تو قابلمه اگه اینجوری دوست نداری میتونی تخم مرغ کامل و بندازی توش تا ببنده آخر سرم مرزنگون پودر کن بریز گلش خوشمزه میشه

فقط وقتی مرزنگونش کردی زیاد نجوشه چون تلخ میشه

میشه با گوجه رو بگین؟

اول سبزیجات(بیشترین طعمش با شوید و ریحون و پیازچه است) و گوجه را باهم تفت میدین، اگر پیازچه زیاده دیگه پیاز نریزید و الا پیاز هم تفت بدین، بعد بهش آب اضافه کنید و تا حدی که آبش غلیظ بشه دو یا سه قاشق آرد بوداده بهش اضافه کنید، چند تا قل که خورد دوتا تخم مرغ از قبل توی یک کاسه هم بزنید و موقعی که داره سبزیجات میجوشه ذره ذره بهش اضافه کنید ولی اصلا همش نزنید چون تخم مرغا لخته لخته و بد میشه. نمک و رب و زردچوبه هم به مقدار دلخواه بریز

.