نه بابا این چیزا نمیخاد نگاه پیاز داغدبگیر سرخ کن بعد که سرخ شد یه قاشق چایی خوری شملیز بریز و بعدش رب گوجه بریز توش تفت بده و آب به اندازه کافیه بریز نمک وفلفل اینا بریز و بزار زیرش وکم کن تا بجوشه حال بیاد بعد تخم مرغ بشکن توش سرقابلمه بزار روش تمام
🤲🤲برای من هم دعا کنیدبرای سلامتی بچم صلوات بفرستین انشالله همه چیزاش ب خوبی پیش بره التماس دعا چون خیلی منتظر بودیم 🤲🤲🤲حاجت روا باشید
من سیب زمینی و پیاز را سرخ میکنم و ادویه میزنم و رب گوجه بعد هر نفر نصف کاسه آبگوشت خوری ابجوششش میکنم و تخم مرغم تو کاسه هم میزنم می ریزم تو قابلمه اگه اینجوری دوست نداری میتونی تخم مرغ کامل و بندازی توش تا ببنده آخر سرم مرزنگون پودر کن بریز گلش خوشمزه میشه
اول سبزیجات(بیشترین طعمش با شوید و ریحون و پیازچه است) و گوجه را باهم تفت میدین، اگر پیازچه زیاده دیگه پیاز نریزید و الا پیاز هم تفت بدین، بعد بهش آب اضافه کنید و تا حدی که آبش غلیظ بشه دو یا سه قاشق آرد بوداده بهش اضافه کنید، چند تا قل که خورد دوتا تخم مرغ از قبل توی یک کاسه هم بزنید و موقعی که داره سبزیجات میجوشه ذره ذره بهش اضافه کنید ولی اصلا همش نزنید چون تخم مرغا لخته لخته و بد میشه. نمک و رب و زردچوبه هم به مقدار دلخواه بریز