2777
2789

وای من الان تو معدم غوغاست امید دارم که سن بارداریم بیشتر بشه معدم یه خورده اروم بگیره

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ﻛﺴﻲ بﻭﺩﻩ ﺗﻮ ﺑﺎﺭﺩاﺭﻳﺶ ﻣﻌﺪﻩ ﺩﺭﺩ ﺩاﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﻫﻴﭽﻲ ﻧﻤﻴﺘﻮﻧﻢ ﺑﺨﻮﺭﻡ ﺻﺒﺢ ﭼﻨﺪﺗﺎ ﺗﻴﻜﻪ ﻧﻮﻧﻮ ﭘﻨﻴﺮ ﺧﻮﺭﺩﻡ ﺩﻭ ﺳﺎﻋﺖ ﺑﻮﺩ ﺗﻴﺮ ﻣﻴﻜﺸﻴﺪ

ﭼﻴﻜﺎﺭ ﻛﻨﻴﻢ اﺧﻪ ﻣﻦ ﻧﻤﻴﺘﻮﻧﻢ ﺗﺤﻤﻞ ﻛﻨﻢ ﻓﻘﻄ اﺷﻚ ﻣﻴﺮﻳﺰﻡ ﺗﺎ ﻣﻴﮕﻴﺮﻩ

منم همینم

دکترم گفت رانیتیدین بخور نخوردم

سوزش معده و یوبوستم داشتم

شربت mom داد اونو خوردم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

ﺩاﺭﻭ ﭼﻲ ﻣﻴﺨﻮﺭﻳﺪ ﻣﻦ اﻣﻤﭙﺮاﺯﻭﻝ ﺑﻴﺴﺖ ﻓﺎﻳﺪﻡ ﻧﺪاﺭﻩ ﻭاﻓﻌﺎ ﺧﺪا ﻫﻤﻪ ﻣﺮﻳﻀﺎ ﺭﻭ ﺷﻔﺎ ﺑﺪﻩ ﺩﺭﺩ ﺧﻴﻠﻲ ﺑﺪﻩ

ﻣﻌﺪﻩ ﺩﺭﺩ و ﻭاﻗﻌﺎ ﻧﻤﻴﺸﻪ ﺗﺤﻤﻞ ﻛﺮﺩ اﺩﻡ اﺭﻭﻣﻮ ﻗﺮاﺭ ﻧﺪاﺭﻩ

منم همینم دکترم گفت رانیتیدین بخور نخوردم سوزش معده و یوبوستم داشتم شربت mom داد اونو خوردم

ﻣﻦ ﻳﺒﻮﺳﺘﻮ ﺳﻮﺯﺵ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺩاﺭﻡ. اﺧﻪ ﻧﻤﻴﺘﻮﻧﻢ ﺣﺘﻲ ي ﻛﻴﺰﻱ ﺑﺨﻮﺭﻡ ﻛﻪ ﻳﺒﻮﺳﺘﻢ ﺭﻓﻊ ﺑﺸﻪ ﺑﺎﻭﺭﺗﻮﻥ ﻣﻴﺸﻪ ي ﺳﻴﺐ ﻣﻴﺨﻮﺭﻡ ﻫﻤﭽﻴﻦ ﺗﻴﺮ ﻣﻴﻜﺸﻪ

ﻣﻦ ﻳﺒﻮﺳﺘﻮ ﺳﻮﺯﺵ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺩاﺭﻡ. اﺧﻪ ﻧﻤﻴﺘﻮﻧﻢ ﺣﺘﻲ ي ﻛﻴﺰﻱ ﺑﺨﻮﺭﻡ ﻛﻪ ﻳﺒﻮﺳﺘﻢ ﺭﻓﻊ ﺑﺸﻪ ﺑﺎﻭﺭﺗﻮﻥ ﻣﻴﺸﻪ ي ﺳﻴﺐ ﻣﻴﺨﻮﺭﻡ ...

منم همین بودم دکترم شربت mom داد باز بهتر بود

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
وای من الان تو معدم غوغاست امید دارم که سن بارداریم بیشتر بشه معدم یه خورده اروم بگیره

ایشالله زایمان خوبی داشته باشین😍♥️ https://www.ninisite.com/discussion/topic/4150506/ماماناااسیسمونی-با-قیمت-عمدهعکس?postId=13089498پیج ما در اینستا همراه با قیمت

https://www.instagram.com/sisoff

خوشحال میشیم بهمون سر بزنین😍♥️

سعی کن غذاهایی که معدتو آروم میکنه بخوری .من وقتی حالت تهوع داشتم ماست و نعنا و خیار و کیوی حالمو بهتر میکرد

ﺩاﺭﻭ ﭼﻲ ﻣﻴﺨﻮﺭﻳﺪ ﻣﻦ اﻣﻤﭙﺮاﺯﻭﻝ ﺑﻴﺴﺖ ﻓﺎﻳﺪﻡ ﻧﺪاﺭﻩ ﻭاﻓﻌﺎ ﺧﺪا ﻫﻤﻪ ﻣﺮﻳﻀﺎ ﺭﻭ ﺷﻔﺎ ﺑﺪﻩ ﺩﺭﺩ ﺧﻴﻠﻲ ﺑﺪﻩ ﻣﻌﺪﻩ ﺩﺭﺩ ...

گلم فکر نکنم امپرازول مجاز باشی بخوری! دکترت بهت داده؟! رانیتیدین هم مثل اینکه جدیدا سمی شده دارن از بازار جمع میکنن تو تل دیدم شاید هم درست نباشه دقیق نمیدونم

سعی کن غذاهایی که معدتو آروم میکنه بخوری .من وقتی حالت تهوع داشتم ماست و نعنا و خیار و کیوی حالمو به ...

نمیدونم معدمو چجوری برات توصیف کنم .معدم شده مثه روز عید فطر که بعد یک ماه روزه یهو شروع میکنیم به کلی غذا خوردن.همیشه روز عید فطر معدم اینجوری میشه.ولی الان به طور مداوم این حسو دارم.مثه اینه که صبح زود پاشی اب خنک بخوری ناشتا باشی.دقیقا اینجوریم

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
ﭼﻴﻜﺎﺭ ﻛﻨﻴﻢ اﺧﻪ ﻣﻦ ﻧﻤﻴﺘﻮﻧﻢ ﺗﺤﻤﻞ ﻛﻨﻢ ﻓﻘﻄ اﺷﻚ ﻣﻴﺮﻳﺰﻡ ﺗﺎ ﻣﻴﮕﻴﺮﻩ

بچه ها من جدیدا توی مثانم انگار میخواد در بیاد بیرون یه حالته خیلی بدی میشه.شما هم همچین حالتی دارید؟؟مثه اینکه مثانه آدم پر میشه ولی انگار داره میزنه بیرون از چیه اخه؟؟چقد بده این دوران حاملگی😩😩😩