2777
2789

سلام شمایی که کارمند بانکین وقتی بر میگردین خونه مثل قبل با اعضای خانواده ارتباط دارین مثلا بچه ی کوچیک رو بغل میکنین؟

یا شوهراتون بچه ها را بغل میکنن ببوسن؟

شوهر من میگه بچه ها رو نزار نزدیک من بیان میترسم ناقل باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم کل لباس ها رو عوض میکنم و دست و پاها ضد عفونی بعدش میگم کسی نزدیکم نیاد بانک واقعا آلودست

آره شوهر منم لباسش رو توی راهرو بیرون میاره میاد ولی واقعا میترسه همش خم استرس میده میگه دعا کن مبتلا نشیم چون اگه مبتلا بشیم قطعا میمیریم

شیفتی شدن ولی خوب اینکه فایده نداره مسخره کردن مردمو یعنی ویروس قول داده این روزا نیاد بیرون؟ باید ...

میتونه مرخصی بی حقوق بگیره؟؟اینا هر کیو تعطیل کنن بانک رو تعطیل نمیکنن!!

پسرم ❤❤😍😍😘😘
میتونه مرخصی بی حقوق بگیره؟؟اینا هر کیو تعطیل کنن بانک رو تعطیل نمیکنن!!

این روزا دیگه مرخصی بدون حقوق هم راحت نمیدن الان شعبه شوهرم کار میکنه همشون جوون هستن بچه کوچیک دارن همشون میخوان مرخصی بگیرن پس گی سر کار بیاد؟