2777
2789

فردا واكسن٦ ماهگي داره كيا مثل من نزديك واكسن نينيشونه بيايد يه كم همفكري كنيم دارم رواني ميشم از فكرش😔😔😔🥺🥺🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هفته گذشته بردم زدم هیچکس نبودخلوت بود تا رسیدم گفت بشین بزنم براش بعدم سریع اومدیم بیرون ماسک و دستکش زدم برگشتن هم تمام لباسامونو عوض کردیم و دست و پا و صورت پسرمم شستم 

استارتر برای اینکه نی نیت تب نکنه و اذییتت نکنه یه چیز بگم انجام میدی؟یامثل خیلیا بی تفاوت رد میشی ازکنار کامنتم 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

منم فردا دارم, سعی میکنم چندتا کاغذ الگو بزرگ ببرم پهن کنم اونجایی ک بچم یا خودم میشینیم, تو کریرش میزارمش ی پارچه هم میندازم روش, دستکش و ماسکم خودمون میزنیم, دستکش نوزادی دستش میکنم, 

بنظرتون از خانومه خواهش كنم نمياد دم در توي ماشين بزنه و بره نخندين ازم توروخدا مغزم داره ميتركه از ...

راس میگی ها شاید قبول کنن حالا امتحانش ضرر نداره

راه ظهورت را بستم ... قبول‌ خدا را چه دیدی شاید قرار است حُرِّ تو باشم
بنظرتون از خانومه خواهش كنم نمياد دم در توي ماشين بزنه و بره نخندين ازم توروخدا مغزم داره ميتركه از ...

قد و وزنشم ک باید بگیرن

راه ظهورت را بستم ... قبول‌ خدا را چه دیدی شاید قرار است حُرِّ تو باشم