2777
2789
عنوان

مخفی کاری شوهرم 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 43 پست

به به 

دمش گرم 

بهش افتخار کن

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️

کار خیر و که نباید جار زد عزیزم درسته تو شریک زندگیشی ولی خب به قول قدیمیا وقتی یه کار خیر میکنی با دست راستت دست چپت نباید بفهمه 

الان تو دست چپی😂

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم ...الان پیاماشو خوندم از کمیته امداد😕 ...

عزززيزم ،فرزند خوندش حساب ميشه خدا حافظشون باشه مرد مهربونتونو

در تاريخ 99/9/9 بهترين اتفاق زندگيم ، معجزه ي زندگيم رخ خواهد داد،الهي امين

کار ثوابو جار نمیزنن .

شوهر منم اونطوریه آ .

مثلا توی خیابو ن یه کارتون جمع کن میبینه پولاشو میده به اون . 

یا یه خانم میبینه وایساده پول میخواد میده به اون .

خیلیاشو نمیگه . بعضیاشو که میگه دعوا میکنم باهاش .و میگم از کجا میدونی فقیر بود چرا پولاتو هدر دادی .

بده به من بدم به یه ادم واقعا نیازمند .

ای حرصم میده . 

ت

نمیدونم دیگه چیکار باید کنم از دستش 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

عزیزم کار خیر که گفتن نداره.. سعی کن مشوقش باشی 

عوض شدم!!آدمی دیگر شده ام با کوله باری از تجربه...                با زخم هایی عمیق..با شکست هایی پر درد...                         دیگر هیچ چیز و هیچ کس نمی تواند آسان مرا مال خود کند...     دیریست از خداحافظی ها غمگین نمیشوم.. ‌                             به کسی تکیه نمیکنم و از کسی انتظار محبت ندارم...                  خودم بوسه میزنم بر دستانم،سر به زانوهایم میگذارم و خودم سنگ صبور خودم میشوم....                                                    حس خوبیست..‌.!!                                                                اینکه خودت همه کَسِ دنیای خودت باشی.....!!!

کمیته امداد که چیزی نیست عزیزم فکر کنم ماهی ۱۰۰ تومن میریزه به حساب بچه، این که چیزی نیست خیلی هم واجب نبوده بهت بگه، به هر حال هر کسی یه زندگی شخصی هم داره خوب و یه حریم های برای شخص خودش داره

کار خیر و که نباید جار زد عزیزم درسته تو شریک زندگیشی ولی خب به قول قدیمیا وقتی یه کار خیر میکنی با ...

خوبه باز دسته چپه😂😂😂جایی دیگه خطریه😜

گیشدیری دیرین ماااشالاا🥳ماااشالا آی ماشالااا💃💃💃

به صبح نکشیده کلشو بکن😬😬😬

چه معنی داره خرج کسیو بده🤔

چه معنی داره اسمش فاطمه باشه😈

چه معنی داره دختر باشه🤬

تیزی بدم یا چه چیزی🤔

برو لالا فردا که بیدار شی میبینی همه چیو خیالبافی کردی😂

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄

چی شده مگه منم حامی یه دختر هستم اوایل ازدواج همسرم نمیدونست خودم بعدا بهش گفتم خبر داری من یه دختر دارم اولش هنگید بعدش گفتم نترس بابا من حامیشم فقط 😂 چقدر خوشحال شد گفت بگو ما یه دختر داریم 

بابای منم کمک میکنه ب بی سرپرستاااا شاید کار خیر میکنه

من ارزومه به یه شرایط مالی برسم که بتونم کمک کنم انقدر حال خوبی داره 

دم پدر شما هم گرم واقعا

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️