2777
2789
عنوان

منچرز😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1711 بازدید | 99 پست

من بازی نمیکنم ولی از اولش بازی رو دارم و فقط سکه جمع میکنم همسرم خیلی علاقه داره به بازیش الان 235000 سکه دارم

دردی که انسان را به سکوت وا میدارد. بسیار سنگین تر از دردی است که او را به فریاد وا میدارد. و انسانها فقط:  به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه امتیاز داره که گفتی ده هزارتا باختم؟  

اره مثلا با هزارتا سکه میری تو بازی اگه ببری هزار و هشتصد میده اگه ببازیم ک باختی من امردز ده بار تیمی و باختم اصن فکرشم نمیکردم اخه تیمی و حداقل یبار باید میبردم

و اما پائیز با تـو رنگِ دیگری گرفت🧡🍁🍂
امشب تیمی بودم.هر تو تا یارم لفت داد.تنهای تنها😭همشم این چند روز باختم همشم تیمی میرم امشب اولیش ...

برا منم پیش میاد بعضی وقتا اما وقتی تنهایی میبازی خیلی اعصابت خورد میشه

خدایا سپاس که همدم لحظه های منی😍😍😍😍😍   ......کاربری دومم
امشب تیمی بودم.هر تو تا یارم لفت داد.تنهای تنها😭همشم این چند روز باختم همشم تیمی میرم امشب اولیش ...

منم چندوقت پیش یارم تو تیمی تنهام گذاشت۳۶۰۰بردم😍😂

ولی امروز همش باختم همشششش...یبارم لوکس رفتم باختم دیه عمرا برم چند روز پیش تیمی لوکس رفتم بازم یارم رفت باختم😭😭😭

گردونه شانسش از اون جایزه هزارتایا زیاد نمیده همش ۵۰سکه😢

چرا میده که به من دو بار دو هزارتایی داده چهار بارم هزارتایی اما خب راس میگی پنجاه و صد بیشتر میده