2777
2789
عنوان

درددل

181 بازدید | 25 پست

سلام دوستان من تازه عضو سایت شدم. در واقع عضو شدم تا امشب دردل کنم. من 35 سالمه. تنهام .خسته ام. هیچوقت توی زندگیم خوشبخت نبودم. همیشه درد غصه گریه های تموم نشدنی.توی یه خانواده بد به دنیا اومدم همش دعوا. هیشکی دوسم نداشت. حتی اومدنم هم ناخواسته بود هیشکی منو نخواست. یه خانواده که فقط پسر دوست داشت. مامانم همیشه ااذیتم میکرد تحقیر میکرد مسخره میکرد به بقیه یاد میداد مسخرم کنن. 

خرابکاریاشو گردن من مینداخت.از من جلوی همه بد میگفت دروغ میگفت از وقتی که یادمه همیشه میگفت که خیلی زشتم بی عرضه ام همه چیمو مسخره میکرد. جلوی همه خرابم میکرد.  مجبورم میکرد کار کنم توی خونه از همون بچکی کارای سخت.  نمیذاشت درس بخونم به زور خوندم دبیرستان بودم به زور متو فرستاد سرکار هم درس هم کار خونه هم کار بیرون. هیچ حقی نداشتم سنم کم بود هیچ پشتوانه ای نداشتم بابامو پر میکرد مینداخت به جونمون یه بابایی که همیشه بی تفاوت بود به من . من براش نون خور اضافی بودم. فقط پسراشون.  من با اینکه از داداشام کوچکتر بودم باید همه کار میکردم اونا تا لنگ طهر میخوابیدن و بعدش هم عشق و حالشون اما من همش کار همش سختی. حساس بودم همش عصبی میشدم از دستشون بهم میگفتن وحشی خنگ عقب مونده ذهنی. نمیتونستم خوب درس بخونم مسخرم میکردن. باورم شده بود یه دختر خنگ و زشت و بداخلاق و بی عرضه هستم. داداشام اذیتم میکردن و موزیانه باعث کتک خوردنم میشدن حتی بتم تجاوز میکردن نمیتونستم به کسی بگم.  تو اینهمه سختی کارکردم با سختی زیاد رفتم دانشگاه. کار خوب پیدا نمیکردم همه جا اذیت میشدم.بزرگتر شدم وحشی تر شدم همش دعوا میکردم نمیخواستم اذیتم کنن. از همشون متنفرم بیشتر از همه از مامانم.خیلی گذشت تا فهمیدم چه دختر زیبایی هستم حیف دیگه باور نداشتم فهمیدم منم میتونم باهوش باشم. کار کردم با اینکه به هیچ جا نرسیدم.  تو این وضعیت خواستگار درست و حسابی هم نداشتم. مامانم هرروز سرکوفت میزد. دلم همه جوره شکسته بود دلم میخواست ازدواج کنم دلم میخواست ازین خونه لعنتی برم. روزهام گذشت مثل قبل تا حالا که 35 سالمه کار میکنم برای خودم خیلی وقتا هیچ پولی ندارم همه خوردو خوراک و خرجم از خانواده جداس از همون 14 سالگی که رفتم سرکار جدا شد تازه خرج بقیه هم باید میدادم.خیلی وقتا کارم پیش نمیره هیچی ندارم حتی بخورم.به هیشکی برنمیخوره منم به تنهایبم به سختیام و دردام عادت کردم خونه برای من فقط جای خوابه اونم فقط چن ساعت. داداشام دوسه سالی هست اردواج کردن هر وقت میان منم میشم کلفت خونه براشون.نه ارزشی نه احترامی. از همچین مادری توقع ندارم پسراش درست باشن حتی عروساشن ضد من کرده همیشه از من جلوشون بد میگه اونا هم با پررویی اذیتم میکنن بدوبیراه میگن. بابام پارسال مرد. ازونموقع مامانم آزارش بیشتر شده. تمام این سالها خیلی سعی کردم مستقل بشم یا حداقل به زور ازدواج کنم اما نشد.  سنم رفته بالا عصبی و بی حوصله شدم بیشتر از قبل. نمیدونم چیکار کنم. دلم میخواد مامانم زودتر بمیره راحت بشم.خسته ام تنهام .ببخشید زیاد حرف زدم . امشب حالم خیلی بده. ممنون که گوش دادین. 

حوصلم نشد بخونم ولی خدا به دلت ارامش بده🎈

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

ای خدا

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرامن کاری میکردم داداشام کتک بخورن موذیانه میرفتم سیخ میزدم  خدا بگذره ازمن

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

خیلی ناراحت شدم خیلی خدابهت صبربده خوب خودت یکچیزی دعایی میگرفتی ازدواج کنی به امیدماذرت که نبایدمیموندی میخوای شماره یکنفر بدم سرکتاب چیزی انجام بده ببین چرااخه خواستگارنداری

خیلی ناراحت شدم خیلی خدابهت صبربده خوب خودت یکچیزی دعایی میگرفتی ازدواج کنی به امیدماذرت که نبایدمیم ...

پیش چن نفر رفتم گفتن بختتو بستن خیلی هم هزینه کردم جواب نداد .خیلی خسته ام