2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه مودب😶😶😶خودتی؟😁  سلامتی طبق معمول پوکیدم

عنتر و نکبت من چطوره؟ 😄😄😄

اقا من این دوتا کلمه رو نگم تو فک میکنی کاربری من دس یکی دیگس؟😅😅😅

چرا نمیزاری من مودب باشم؟😎

چراااااااا؟# 😶

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
عنتر و نکبت من چطوره؟ 😄😄😄 اقا من این دوتا کلمه رو نگم تو فک میکنی کاربری من دس یکی دیگس؟😅😅😅 ...

😂😂😂😂😂خودتی👍

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

@زرشکپلو_با_مرغ_مجلسی     این چه اسمیه مسلمون😁😂دلم خواست  گفتم مامانم فردا درست ...

میشه به مامانت بگی فردا منوهم دعوت کنه😢😋😋قول میدم با ماسک و دستکش بیام😁😁😁

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
رو ماه نشست😉😃😍

🤭خوبین خوشین‌روبه راهین رو ب رشدین

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
میشه به مامانت بگی فردا منوهم دعوت کنه😢😋😋قول میدم با ماسک و دستکش بیام😁😁😁

😁😁😁😁😁😁😁بیا ولی انقد الکل میزنه بهت مست میشیا😂

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

گمشووو تو بغلم بینم 😒😌😌❤

جون جون 

واستا ماسک و دستکش بزنم 😷😷

اومدم🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🤩