2777
2789

افتضاااااح درد میکنه  فک کنم عفونت کرده

اموکسی میخورم بازم درد داره

چطوری میتونم غیر حضوری با کادر درمان و دندونپزشکی  سوال کنم  ببینم چی پیشنهاد میدن

اصلا هست همچین سامانه ای؟؟😷😷😷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم جوش شیرین بزن به دندونت

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

مال منم آبسه کرده با وجود عصب کشی که کردم...دلیلش چیه؟؟؟؟

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

ی دستمال گرم کن بزارم رو صورتت جای ک دندونت درد میکنه ..من توبارداریم از شدت دندون درد  گریه میکردم هیچکارم نمیتونستم بکنم حوله گرم میکردم میزاشتم رو صورتم خوب میشد 

عزیزم منم دندونم درد میکنه بدبختی اینکه دوتاش با هم شروع کرد درد گرفتن یکی سمت چپ یکی راست . 

مترونیدازول میخورم من . عفونتشو خشک میکنه دردش کمتر میشه

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

عزیزم منم دندون درد ناجور داشتم نمک و فلفل به مقدار مساوی قاطی کردم یه کم آب ریختم مثل خمیر شد گذاشتم رو دندونم فوری دردشو کشید آروم شد

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏