روزی یکبار شونه کن. اونم با شونه پلاستیکی ن با برس چون موخوره میزنه. . موقع شونه کردن هم اسپری نرم کننده بزن تا بار الکتریسیته نگیره((میتونی اسپری نرم کننده ی فیروز استفاده کنی ک قیمتشم مناسبه)). وقتی هم خیسن شونه نکن. تو حموم زیر دوش هم شونه نکن. بااب داغ هم سر نشور موهات چرب میشه . دست هی تو موهات نبر ،چرب میشه . دم ب دقه شونه نکن .از کف سر هم شونه رو نکش رو پوست سرت ،چربی سرت بیرون میزنه. بعد هرشونه کمی وازلین یا روغن کرچک ب نوک موهات بزن.سشوار استفاده نکن. اگه شال کهنه ای یا پارچه ای یا حوله ای داری تن تن ابگیری کن تاموهات زود خشک شه. روی موتکاتو س روز ی بار بشور ،نشسته شونه کن ی پارچه بنداز زیر دستت تاموهات نریزه رو فرش،از پایین هم شروع کن ب شونه کردن،اگه موهات جنسش چربه روزی ی بار سربشور. اگه معمولیه ی روز درمیون بشور. موقع جاروبرقی کشیدن روسری سرت کنتا گردوغبار لا موهات نره .زیاد موهاتو باز نزار .گاهی ببافشون.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
روزی یکبار شونه کن. اونم با شونه پلاستیکی ن با برس چون موخوره میزنه. . موقع شونه کردن هم اسپری نرم ک ...
ببخشید من برس و شونه چوبی دارم چون معمولا چوبی بهتره یه سالو خورده هس موهامو کوتاه نکردم نوک گیری نکردم الان موخوره خیلی کمی دارم یکی درمیون یجاهایی هم نقطه های سفید بنظرتون بخاطر این یکسالونیمه یا برس و شونه چوبی