2777
2789
نمیری آبنبات بخری؟؟؟    

داداشم میفرستم بخره🍭🙃

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

اول میرم اهواز خونه ی مادرم و مادر شوهرم شاید یه روز هم رفتم خونه ی کل اقوام یه سر بزنم بعدم میرم مسافرت آخه من خیلی مسافرت دوست دارم الان ۲ ساله عید نشده جایی بریم

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه پیشاپیش    

ممنون فدات دعا کنید برام

زندگی مو خراب نکنند

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....

یکی دوهفته کلا میرم طبیعت گردی اولین جا هم میرم کافه با یه قلیون شیر انبه با رفیقام پوکیییییدم😅

بغل؟هیشکی

خونه ؟میرم خونه رفیقام😅

خودم خونه مهمونی میگیرم همه رفیقام هم دعوت میکنم

تیر ماه تولد مامانمه یه تولد توپ میگیرم براش غافلگیرش کنم بزن برقص یه شام میریم بیرون اااووووف خیلی کارا

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
نه من خودمم يادمه هي ميگفتم فلاني رو نبريم بچه داره و اينا حالا خودم به همون روز افتادم😢😕

مهمونی و بقیه رو ول کن مهم اینه قراره با همدیگه تو خونه تایم زیادی رو بگذرونین