2777
2789

نی نی من ۲۶روزشه چن روزه به شدت شکم درد داره اصلا خوابم نداره بمیرم براش خیلی اذیته،باعرض معذرت خیلی هم به خودش فشار میاره جوری که با زور زدنش قرمز قرمز میشه،توی خوابشم انگاری نفسش بالا نمیاد من چکار کنم بخدا دارم از پا درمیام،

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28

دو روز بود دفع نداشت خیلی به خودش فشار میاره وزور میزنه چن روز خوابم نداره 

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد چله خوب میشه این زور زدناش

خدا از دهنت بشنوه  

مطمئن‌باش

پس کی شکم دردش خوب میشه بخدا دیگه دارم کم میارم خیلی خستم😩😩😩😩😩😩😩

سلام الان بهتره؟

سلام خواهری خوبی؟  والا چی بگم یه ذره بهنر شده ، دیگه من  عادت کردم به بی خوابی وخستگی

سلام خواهری خوبی؟  والا چی بگم یه ذره بهنر شده ، دیگه من  عادت کردم به بی خوابی وخستگی

عزیزممم

دوماهش تموم شده دخترگلی

میگن تا ۳ ۴ ماه سختیشه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

منم نوزادم ۲۴ روزشه همینطوریه تازه هفت روز شکمش کار نکرد نمی‌خوابه هی زور میزنه

وزن گیریش خوبه؟

شیرخودتو بهش میدی یا شیرخشک؟

خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
منم نوزادم ۲۴ روزشه همینطوریه تازه هفت روز شکمش کار نکرد نمی‌خوابه هی زور میزنه وزن گیریش خوبه؟ شی ...

سلام عزیزم خوبی نوزادتم قدمش پراز خیر وبرکت باشه الهی،وزنش خوبه ولی چه فایده وقتی همش زور میزنه واز درد گریه میکنه ،شیر خودمو میدم بهش

عزیزممم دوماهش تموم شده دخترگلی میگن تا ۳ ۴ ماه سختیشه

وای چی بگم امروز واکسنشو زدم بمیرم الهی خیلی بیقرارو درد داره  بمیرم براش این دو ماه یه روز خوش نداشته 😭😭😭😭😭

سلام عزیزم خوبی نوزادتم قدمش پراز خیر وبرکت باشه الهی،وزنش خوبه ولی چه فایده وقتی همش زور میزنه واز ...

مرسی عزیزم

نی نی من که وزنم نگرفته اصلا

خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
وای چی بگم امروز واکسنشو زدم بمیرم الهی خیلی بیقرارو درد داره  بمیرم براش این دو ماه یه روز خوش ...

عزیزم

بچه با درد و بلا بزرگ میشه فداتشم

صبوری کن گلم

کاش کمکی داشته باشی

تا بتدنی استراحت کنی خودتم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ