2777
2789

سلام... دو ماهمه ولی خونریزی شدید دارم حتی لخته هم میبینم سونو اول روهفته شش انجام دادم که جنین دیده نشد الان هفته هشتم هستم ممکنه سقط باشه؟؟؟ کسی مثل من بوده ؟؟؟ خواهش میکنم اگه تجربه ایی دارین بگین...ممنونم.   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اصلا دویت ندارم اینو بگم.ولی فکر کنم دارین سقط میکنین.زودتر برین بیمارستان

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

خب اگ دکتر داری بهش بگو بت شیاف میده درس میشه 

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
چن روزه خونریزی داری؟ چه رنگه

بههه سلام گلم 😂

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍

من توهفته ی ۱۳ بودم نشسته بودم یهو دیدم یه چیزی با شدت ریخت بیرون نگاه کردم دیدم کل پاهام خونی شد وحشت کردم هااااا....سریع رفتیم بیمارستان و یه شب بستریم کردن و با شیاف و امپول خونریزیمو بند اوردن و رفتم سونو گفت بچه زندست منتها جفت خیلی پایینه نزدیک دهانه ی رحمه و استراحت مطلق داد بهم ۲ ماه 

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
سلام عزیزم  ببخشید نشناختم😵😳🤣

ببخشید عزیزم اشتباه گرفتمت با یکی دیگه