سلام دوستان گلم خوبین ؟من تازه عقد کردم و همش نگران خرج زندگی ام ازبس میگن سخته و فلان خودم زبان پارت تایم درس میدم ولی پولش کمه به نظرتون کار ازاد بهتره یا حقوق بگیری؟کسی نیست شوهرش جوشکار باشه؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
از اول نمیشه سنگ بزرگ برداشت...کم کم جلو برو...یه سال نه چیزی بخرید نه قسط و نه قرض و نه وام...فقط بگردید و بخورید و حالشو ببرید...بعد اون آهسته آهسته با توجه به درآمدتون شروع کنید به وام گرفتن و توسعه
خب زندگیها باهم فرق داره عزیزم.من الان با کرایه خونه خرج خورد و خوراک لباس قبوض و بنزین و خرج ماشین راحت ماهی 5 تا 6 تومن میشه.
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
جوشکارها باید درآمدشون خوب باشه البته بستگی به شهرتونم داره عزیزم جسارتا حقوق خودت چقدره میانگین و ...
تو شرکت کار میکنه فعلا چار تومن میگیره ولی من میگم ازاد کار کنه بهتره....بستگی به تعداد کلاسام داره تازه کارم پول زیاد توش نیست اگ چار پنج تا کلاس بگیرم یه ترمش میشه یه تومن تقریبا
خب چند ترم بر میداری سالی؟ من یکی از بستگانمون مخارج زندگیش با کلاس زبان تامین میشه سفر خارج از کشو ...
فعلا دو ترم بیشتر نیست درس میدم کودکان درس میدم جلسه ای ۹هزار تومنه حق تدریسش یه اموزشگاه ام بیشتر نمیرم ترم پیش یه کلاس این ترم دو کلاس دارم شاید خصوصی زیاد درس میدن در کل پولش خوب نیست اموزشگاه ها ولی برا سرگرمی خوبه