2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید بهم کمک کنید

64 بازدید | 10 پست

سلام منو شوهرم چندوقت پیش سره ی بحث خییییلی ساده دعوامون شد و خواهرشوهرم فهمید رفته بود ب خونواده اش گفته بود این وسط خونواده شوهرم تا تونستن دخالت کردن و زنگ زدن کلی بمن فوش دادن ک غلط میکنی ب پسرمون بگی بالا چشت ابروه تو چ سگی هستی زیاد زر بزنی میگیم طلاقت بده و خلاصه با حرفاشون میخواستن بگن حرف ماس ک زندگیتو میچرخونه منم هیچی نگفتم شوهرمم دید من چیزی نگفتم خجالت کشید و از اونموقع باهاشون حرف نزد و گفت دلیلی نداشته اونا دخالت کنن حالا اونا مدام پروفاییل تیکه دار میزارن و میدونم برا من میزارن خیلی حرص میخورم میشه ی پروف برام بفرستید تا منم بزارم ک بفهمن زندگی دو نفره ما خوبه و دخالت اونا فقط کوچیک کردنه خودشونه یا مثلا ی چیزی بگید بنویسم استوری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ندارم عکسشو ولی متنش اینه برو پیداکن از گوگل 

وخداوند سر را آفرید تا روی گردن باشد نه درزندگی دیگران👌

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................

بگو زن شوهر دعوا کنن ابلهان باور کنن  

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

هیچی نذار بعدا"به شوهرت میگن فلان عکس رو پروفایل گذاشته بود .بین شما رو بهم میزنن

میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد
حرصم میگیره

من درکت میکنم اصلا بحثی با خواهرشوهرم نداشتم عقدیم باورکن برا خودش پروفایل میزاشت من با شیری که جلوم نعره میکشه میجنگم نه با سگی که پشتم واق واق میکنه بعد شوهرمم میگف برا تو نزاشته منم تیکه دار گذاستم گفتم برا اون نذاشتم

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده