2777
2789
عنوان

نخریدن سیسمونی خونوادم حرف دراوردن مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3941 بازدید | 108 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه ها هزینه ی سیسمونی چقد میشه منم همش استرس سیسمونیو دارم😢

من به تازگی مامانم برام سیسمونی اورده..نزدیک ۱۶تا۱۷تومن شد..

خدایا خودت  این هدیه ای رو که بهم دادی برام نگهش دار..برای سلامتی تو دلیم دعا کنید..🤩بالاخره این روزا گذشت..هرچی شکرکنم کمه خدایا ممنونم که بچم روسالم گذاشتی توبغلم..انشالله روزی همه منتظران..
من به تازگی مامانم برام سیسمونی اورده..نزدیک ۱۶تا۱۷تومن شد..

عزیزم مبارک نی نی باشه ایشالا به سلامتی زایمان کنی 💖💖💖چقد زیاد شد من با دو سه تومن سرو تهشو هم میارم😂

خدایا سپاس که همدم لحظه های منی😍😍😍😍😍   ......کاربری دومم
عزیزم مبارک نی نی باشه ایشالا به سلامتی زایمان کنی 💖💖💖چقد زیاد شد من با دو سه تومن سرو تهشو هم می ...

ممنون گلم..اگر بخایین خودتون بخرین فرق داره..خیلی چیزا رو اصلا نیاز نیست الان بخرین.بخاطرهمین کمتر میشه ..مثلا من سرویس چوب بچه تخت نوزاد نوجوان نعنی بوفه کمد هست...شما میتونی بوفه رو حذف کنی.

خدایا خودت  این هدیه ای رو که بهم دادی برام نگهش دار..برای سلامتی تو دلیم دعا کنید..🤩بالاخره این روزا گذشت..هرچی شکرکنم کمه خدایا ممنونم که بچم روسالم گذاشتی توبغلم..انشالله روزی همه منتظران..
ممنون گلم..اگر بخایین خودتون بخرین فرق داره..خیلی چیزا رو اصلا نیاز نیست الان بخرین.بخاطرهمین کمتر م ...

اره میشه خیلیاشو حذف کرد 

اره میشه خیلیاشو حذف کرد 

دوست منم با سه چهارتومن یه سری چیزایه مورد نیاز واجب رو تهیه کرد اونم چندوقت پیشا خرید

دوست منم با سه چهارتومن یه سری چیزایه مورد نیاز واجب رو تهیه کرد اونم چندوقت پیشا خرید

اها البته من هنوز باردار نیستم😂

چرا دارم،پس اندازم میکنم کم کم همه چیو میگیرم خودم

همون کار کن...بنطرم وطیفه پدر مادر ادم نیست که سیسمونی هم بدن ..رسم رسومات بیخودی داریم

خودم‌میخام موقع حاملگی کم کم بخرم 

یا  ودود ...