2777
2789
عنوان

دندون عقل لپموپاره کرد

227 بازدید | 13 پست

سلام خانما دندون عقلم جدیدا دراومد ورفته داخل پوست لپم خیلی دردمیکنه الانم ک نمیشه دندونپزشک رف بنظرتون جراحی لازمشه؟ پوستوک کنارمیزنم دندونه درمیادبیرون ولی ب سختی بادردزییاااد ولی بازبرمیگرده.کسی تاحالاهمچین تجربه ای داشته؟ امیدوارم متوجه شده باشین چی گفتم☹️

صامته رغم شعَوري بالـ انتهآء... 

من نداشتم ولی دو روز دندون عقلم داره نصف دیگش در میاد از سردرد شدید دارم میمیرم دهنمو زیاد نمیتونم بازکنم

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 

من‌اینحوری‌میشه‌گاهی

عقل‌نهفته‌هس

خیلی‌اذیت‌میشم

باید‌جراحی‌کنم

من‌چک‌خشک‌کن‌میخورم‌این‌‌مواقع‌چون‌عفونت‌میکنه

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم دقیقا رفته تو لپ.من دو سه ساله عادت کردم بهش

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک
من‌اینحوری‌میشه‌گاهی عقل‌نهفته‌هس خیلی‌اذیت‌میشم باید‌جراحی‌کنم من‌چک‌خشک‌کن‌میخورم‌این‌‌مواقع‌چ ...

داخل لثه نیس داخل پوست لپ رفته 

داخل لثه نیس داخل پوست لپ رفته 

منم‌پوست‌لپم‌پارع‌میشع‌خیلیم‌در‌د‌ناکه

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  
جدی ینی تااخراینطوری میمونه؟

باید جراحی کنی.من پولشو ندارم

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک
بعدش خوب میشی وقتی کامل دربیاد یا براهمیشه داخل پوست میمونه‌؟ 

داخل‌میمونه

اره‌یه‌مدت‌خوب‌میشم‌‌مثلن‌دوماه‌دوباره‌اود مبکنه

باید جراحی‌بشه دندون‌کلن‌در‌بیاد‌یا‌گوشت‌روشو‌بردارن

داخل‌میمونه اره‌یه‌مدت‌خوب‌میشم‌‌مثلن‌دوماه‌دوباره‌اود مبکنه باید جراحی‌بشه دندون‌کلن‌در‌بیاد‌یا‌گ ...

ممنون ازتوضیحاتت  

مرسی عزیزم فک کنم اگه بکشیم مشکل حل میشه. میگن دندون عقل هیچ فایده ای نداره جزعوارض بدش

اره دیگه.برا من بالاست جراحی میخواد چون کج درومده دیگه نمیشه عادی کشید.پول ندارم تحمل میکنم فعلا