2777
2789
عنوان

امپول پروژسترون و پریود کم

96 بازدید | 7 پست

سلام خانوما

من اخربن پری ۱۵ بهمن بود

تا ۵ فروردین صبر کردم ولی پری نشدم.

بلاخره دو تا امپول پروژسترون زدم و ۶ دوز بعدش پری شدم.

ولی خیلی حجمش کمه و اصلا در حد پری های قبل نیست و الان بعد دو روز انگار قطع شده دیگه

تاثیر امپوله؟

کسی تجربه ای داره کمکم کنه؟

نمیدونم چیکار کنم و دکتر هم که نمیشه رفت😫😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسم منم مث توام الان.

بعد پ باز شد؟ دلیلش فهمیدی

چکار کردی؟

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||
دوسم منم مث توام الان. بعد پ باز شد؟ دلیلش فهمیدی چکار کردی؟

نه دیگه اون دوره ام دو روزه اونجوری تموم شد.

الان ترسیدم این ماه هم کارم به امپول بکشه سرخود ۲۰ تا مدروکسی پروژسترون گرفتم که این ماه بخورم تا شاید تنظیم شه این ماه

نمیخواستم سرخود بخورم ولی خب چاره نداشتم. زنگ زدم به مطب دکترم گفت بهتره نیاین و غیر باردار پذیرش نمیکنن.

دیگه توکل به خدا چند روز بعد ببینم باز پری میشم یا باید چیکار کنم باز🤦‍♀️

نه دیگه اون دوره ام دو روزه اونجوری تموم شد. الان ترسیدم این ماه هم کارم به امپول بکشه سرخود ۲۰ تا ...

نه دووووووسم

الان چن پریودیته؟؟؟؟

از روز پونزدهم یا شب شونزدهم قرص دوفاستون بخور بمدت ده روز....

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||
نه دووووووسم الان چن پریودیته؟؟؟؟ از روز پونزدهم یا شب شونزدهم قرص دوفاستون بخور بمدت ده روز....

من اون ماه ی اشتباه کردم نخوردم دوفاستون..کارم ب امپول رسید

ولی من چن تا دکتر رفتم.مطمن. اگه تنبلی داری و پریودت نامرتبه.. سه ماه از شب شونزدهم ده تا دوفاستون بخور...